{{ message.message }}
{{ button.text }}

Elke dag schone kleren

mijn smeerkeesjes krijgen elke dag schone kleren aan, maar ik vroeger als kind om de dag geloof ik. Wat doen jullie?

Afbeelding blog 'Elke dag schone kleren'

Mijn beide smeerkeesjes krijgen elke dag volledig een schone out-fit.

Vooral als baby was dat natuurlijk hard nodig met het spugen enzo. En ook als kruipende dreumes onontbeerlijk, alleen de vieze knieen al, laat staan wat ze verder nog opgesmeerd hadden. Maar nu gooi ik wel eens compleet schone kleren in de was en vraag ik me af of ze het niet eigenlijk nog een dagje aan kunnen?!

Ik kreeg vroeger elke dag schoon ondergoed en om de dag een schoon over-setje. Dat werkte prima. Mocht het toch vies zijn geworden dan kreeg een schone broek of juist trui... Als kind zweet en ruik je natuurlijk niet. En als ze een dagje gewoon binnen heeft gespeeld en gekleurd dan is dat eigenlijk niet gek.

Toch krijgen ze elk dag schone kleren. Stel je voor dat er toch een vlek in zit. (en stiekem stel dat andere mensen het vies vinden, 2 dagen dezelfde kleren, ik weet je moet je niets aantrekken van de mening van anderen, maar toch!)

Maar aan de andere kant, als ik nog een wasmachine vol laad, de droger weer laat draaien en nog bergen opvouwwerk heb liggen, die kleine dingetjes vouwen is zo veel werk.....

en pff weer geen 200 woorden, normaal ben ik zo'n kletskous. Maar nu willen de extra worden niet komen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je