{{ message.message }}
{{ button.text }}

Elk weekend feest!

Juni, een maand waarop iedereen besluit de weekenden in te plannen met feestjes

Afbeelding blog 'Elk weekend feest! ' Achtergrond blur afbeelding

En geen simpele verjaardag waarvan je kan zeggen, ga jij maar, ik blijf een avondje thuis. 

Nee dit zijn feestjes waar we allebij heen willen, of omdat je het gewoonweg niet kan maken om dan maar alleen te gaan. 

Op afgelopen weekend na zijn de kinderen elk weekend uit logeren dus! En dan maar voor 1 nachtje maargoed, ik vind het nogal wat. 

Het begon 8 juni met de verjaardag van mijn neef en zijn maatje, en ik moet bekennen, het was fijn om na z'n lange tijd toch weer even samen weg te zijn. Even geen papa en mama, maar gewoon wij! 

Ik had een plezierige avond en we eindigde dan ook in ons stamkroegje, 10 stappen lopen van ons huis. Nu ik dit typ denk ik ineens dat het niet gek is dat dit ons stamkroegje is geworden ?

We komen er niet heel vaak meer maar als we er komen dan zitten we altijd goed. 

Afgelopen weekend hadden we wel een verjaardag, wilde allebij heen, maar omdat de kids al zo vaak een nachtje uit logeren gaan, heb ik me toch maar opgeofferd en ging manlief heen. Ik zou eind van de middag met de kids even gaan maar was zelf ook in slaap gevallen toen de kids een middagdutje mee pakte, 16 uur ontwaakte ik door het gekraai van de jongste telg, oeps! Dus dat had al geen zin meer aangezien het ritme van de kinderen op dat moment volledig overhoop lag en ik daar de rest van de dag/avond plezier van heb gehad! 

Aankomende vrijdag hebben we een bruiloft, opzich leuk, maar ik als one of the guys type zal mezelf ook in een dress code jurkje moeten hijzen met daarbij passende schoenen waarvan je voeten al afsterven als je ze tevoorschijn haalt. Maargoed het bruidspaar is echt een prachtkoppel en daar heb ik het graag voor over. Neemt niet weg dat ik toch maar een stel ballerina's mee neem om het mezelf niet heel moeilijk te maken in de avonduren??

Het weekend daarop is de verjaardag van mijn tante, 50 alweer! Dus gaan we ook weer samen! Word vast een knaller, en heb er allemaal wel zin in. 

Daarna leven we toe naar de verjaardag van de jongste, 1 jaar alweer! Man wat vliegt de tijd en wat is het een blije dondersteen! Ja, ik kan dus wel zeggen dat we in de partymode zitten maar dat ik er met veel voors en weinig tegens er wel heel veel zin in heb. 


Morgen eerst maar eens de cakesmash shoot van de jongste, dat worden vast leuke plaatjes en een mooie aftrap naar alle feestelijkheden! 


Keep you posted 

Liefs van mij

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je