{{ message.message }}
{{ button.text }}

Elk kindje heeft recht op een mooie kerst

Met iets kleins kun je al iemand blij maken.

Afbeelding blog 'Elk kindje heeft recht op een mooie kerst' Achtergrond blur afbeelding

December, voor ons gezin de mooiste maand van het jaar. De kids kijken er al weken naaruit. De kerstboom in huis, cadeautjes onder de boom, gezellige muziek en de kaarsjes aan. Zo zou het toch voor elk kind moeten zijn.

In Nederland zijn er veel kinderen die geen kerst vieren. Waar de ouders geen geld hebben om cadeaus te kopen, waar sommige net hun basisbehoefte kunnen betalen.

Al jaren breng ik kleding en speelgoed naar de voedselbank. Sinds kort komen ze dit zelfs ophalen aan de deur. De ouders van de voedselbank hebben zo de gelegenheid om iets moois uit te zoeken zodat elk kind op deze manier een cadeau ontvangt.

Ook is de kerk aangesloten bij de voedselbank. Hier melden gezinnen zich die specifieke spullen nodig hebben denk aan luiers, verzorging voor hun baby en kleding. De voedselbank zoekt heel nauwkeurig naar de juiste spullen voor deze gezinnen. Wat een prachtig werk doen al deze vrijwilligers.

Maar iedereen kan zoiets doen. Informeer waar de voedselbank bij u in de buurt zit. Bijna alle voedselbanken hebben een tekort aan vrijwilligers en speelgoed voor deze decembermaand. Het inleveren van een tas speelgoed waar thuis misschien al lang niet meer mee wordt gespeeld of een middagje werken bij de voedselbank is voor ons het minste wat wij kunnen doen waar andere gezinnen enorm dankbaar voor zullen zijn.

Verder wensen wij iedereen een hele mooie Decembermaand.

Liefs kids.sweet.home op insta
*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je