{{ message.message }}
{{ button.text }}

Elize 3 jaar

Van de week is Elize 3 jaar geworden. Weken heeft ze er naar uitgekeken. Je besteld een leuke taart, zult hem ophalen en dan is hij er niet!

Afbeelding blog 'Elize 3 jaar'

Van de week was dus mijn oudste dochter jarig.. 3 jaar alweer! Het was wat hectisch, want we kwamen vrijdag dus terug van vakantie en moesten toen op verjaardagsvisite van schoonmoeder. Zaterdag nog om boodschappen, kadootjes en taart! Tja.. dat was ook wel weer wat bij de bakker. Kom je daar om je bestelde taart op te halen en wat denk je?? Die is er niet!! Wij hun de mail laten lezen waarin staat dat ze hem zullen gaan maken, blijkt het meisje dat de bestelling op heeft genomen met vakantie is en niets had doorgegeven. LEKKER! Gelukkig hebben ze de taart alsnog gemaakt en die avond om 8 uur nog hier gebracht. We hadden een fototaart besteld. Erg leuk!

Zondag Elize dus jarig en ze komt beneden en straalt bij het zien van de slingers en ballonnen.  Ze zag er al weken naar uit. Natuurlijk ziet ze meteen haar kadootje staan en die moest meteen open. Een dierentuin speelset van nijntje en nog wat kleinigheden.

We hebben de hele dag visite gehad eerst van mijn familie en daarna die van mijn man. Vond wel jammer dat haar nichtje Brianna niet op haar feestje kwam, omdat mn broer en zn vrouw zonodig op haar verjaardag naar de dierentuin moesten. Elize was wel wat teleurgesteld. Gelukkig dat de broer van mijn man WEL kon komen met de kids, das vaak lastiger vanwege onregelmatige werkuren.

Al met al vond Elize het super en de volgende morgen was ze ook teleurgesteld dat de versiering weg was en ze dus niet meer jarig is. Tja.. op die leeftijd wil je wel iedere dag jarig zijn! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Nieuws, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je