{{ message.message }}
{{ button.text }}

Elif haar eerste dansles!

Afgelopen woensdag had mijn dochter haar eerste dansles!

Afbeelding blog 'Elif haar eerste dansles!' Achtergrond blur afbeelding

In mijn andere vraagblog vroeg ik wat voor sport jullie kinderen deden. Mijn dochter houdt van dansen en het was dus een makkelijke keus, haar eerste proefdansles heeft ze achter de rug. Samen met haar vriendinnetje Sterre stonden ze klaar met de andere kindjes in het zaaltje. Kennisgemaakt met de dansjuf en de muziek ging aan. In het begin wilde ze niet meedoen en was ze erg verlegen, ze kroop achter mijn benen en riep dat ze naar huis wilden. Dan maar meedoen dacht ik, en dat werkte! Samen durfde ze wel en ze had na 15 minuten verlegen doen de grootste lol. Het was meer rondrennen en huppelen dan dansen maar ze had het naar haar zin! De 'stopdans' was niet echt een succes want Elif dansten lekker door :-) dan word oefenen thuis ;-)!

De les duurde 3 kwartier en dat was ook net genoeg moet ik zeggen. Ze vertelden me thuis dat ze nog een keer wilden dansen met die kindjes dus het besluit staat vast, Elif gaat na onze vakantie op dansen!

Dat word een pakje en rokje aanschaffen want je moet natuurlijk dansen als een prinses. De andere meisjes hadden ook zo een mooi pakje met rokje aan en dat wilde zei natuurlijk ook!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je