Snap
  • Kind
  • post

Elif haar eerste dansles!

Afgelopen woensdag had mijn dochter haar eerste dansles!

In mijn andere vraagblog vroeg ik wat voor sport jullie kinderen deden. Mijn dochter houdt van dansen en het was dus een makkelijke keus, haar eerste proefdansles heeft ze achter de rug. Samen met haar vriendinnetje Sterre stonden ze klaar met de andere kindjes in het zaaltje. Kennisgemaakt met de dansjuf en de muziek ging aan. In het begin wilde ze niet meedoen en was ze erg verlegen, ze kroop achter mijn benen en riep dat ze naar huis wilden. Dan maar meedoen dacht ik, en dat werkte! Samen durfde ze wel en ze had na 15 minuten verlegen doen de grootste lol. Het was meer rondrennen en huppelen dan dansen maar ze had het naar haar zin! De 'stopdans' was niet echt een succes want Elif dansten lekker door :-) dan word oefenen thuis ;-)!

De les duurde 3 kwartier en dat was ook net genoeg moet ik zeggen. Ze vertelden me thuis dat ze nog een keer wilden dansen met die kindjes dus het besluit staat vast, Elif gaat na onze vakantie op dansen!

Dat word een pakje en rokje aanschaffen want je moet natuurlijk dansen als een prinses. De andere meisjes hadden ook zo een mooi pakje met rokje aan en dat wilde zei natuurlijk ook!

10 jaar geleden

ahhh leuk zeg! had de foto al voorbij zien komen, zo lief hihi!

10 jaar geleden

Dankjulliewel!

10 jaar geleden

Mijn dochter heeft 2 jaar op dreumesdans gezeten (2 tot 4 jaar), en had dat precies hetzelfde met haar eerste les.. na een paar lessen dan hebben ze de smaak te pakken en is het één groot feest elke week... veel plezier aankomende lessen!!

10 jaar geleden

oh geweldig! veel dansplezier :)