{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eindelijk zindelijk

het zindelijk worden van mijn oudste zoontje lars.

Afbeelding blog 'Eindelijk zindelijk'

Eindelijk! Na meer dan een jaar proberen is mijn grootste mannetje eindelijk zindelijk. Hij wordt 13 november 4 en hij gaat in januari naar de basisschool dus ik werd wel een beetje wanhopig op een gegeven moment. De vragen kwam zeker wel. 'Wat doe ik toch fout' Maar ik kwam er achter dat ik eigenlijk niet zoveel fout deed. Lars was er echt gewoon nog niet aan toe. Oh ja en even tussendoor..... Het systeem van belonen werkt bij lars dus ook niet he. Wat nu ineens wel werkte was dat we er een beetje druk op gingen zetten. We vertelden lars dat hij over een paar maandjes naar de grote school ging en dat hij daar geen luier meer om mocht. Na heel veel nee's van hem kwam hij er op een gegeven moment zelf mee dat als hij naar de grote school ging geen luier meer om mocht. Zijn papa heeft toen de druk nog een beetje opgevoerd. Die heeft hem verteld dat als lars vier werd dat er dan geen luiers meer te koop zijn voor hem. En schijnbaar klonk lars dat wel goed in de oren want hij was het met papa eens. :-o

En nu vanmorgen riep lars ineens mama plasje uit. en dat terwijl hij nog wel een luier om had voor de nacht. Ik groeide gelijk even van trots en hij ook. Hij is dus vandaag ook voor het eerst naar de peuterspeelzaal zonder luier om. Ik mag hem zo gaan ophalen en ik ben zooooo nieuwsgierig hoe hij het gedaan heeft.

zucht ze worden zo snel groot.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je