{{ message.message }}
{{ button.text }}

eindelijk mooi weer zijn je kinderen ziek

is het eindelijk mooi weer is mijn dochter van bijna 4 gewoon ziek en zit mijn andere meisje van bijna 1 onder de eczeem.

Afbeelding blog 'eindelijk mooi weer zijn je kinderen ziek '

Na een zachte winter en flink wat regen de afgelopen week is het mooie weer eindelijk begonnen. en dat merk je hier goed mijn dochter van bijna 4 is gewoon ziekjes ze hoest als een zeehond kan slecht slapen van de hoest zweet zich kapot in bed (anders echt nooit). is gewoon niet leuk voor haar nou geniet ze gelukkig wel maar heb het liever anders.

en dan heb je nog de baby van 9,5 maand die haar eerste echt zomer heeft en die zit gewoon door de hitte helemaal onder de eczeem arm ding slaapt ook nog eens slecht van het weer en zit niet lekker in haar vel. zo jammer had het toch liever anders gezien, Kijk nou ben ik al voorzichtig met warm zomerweer wand ik heb namelijk twee rood harige meisjes dus ieder uur factor 50 smeren is een must hier. maar nu met jasmijn die onder het eczeem zit houd ik haar liever uit de zon.

Verder geniet mama wel ook al mag mama ook niet lang in de zon en kan ze slecht tegen die drukkende warmte ik geniet wel en vind het heerlijk om mijn bijna 4 jarige dochter buiten te zien spelen met de buurtkinderen heerlijk dat ze nu een beetje haar eigen gang kan gaan. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je