{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eindelijk klaar met het 4e fotoboek!

Afbeelding blog 'Eindelijk klaar met het 4e fotoboek!'

Wat een heerlijke dag vandaag, en wat ben ik blij dat ik gisteravond toen mijn dochter heerlijk lag te slapen haar fotoalbum weer up to date heb gemaakt.

Ik bestel eens in de zoveel tijd de opgespaarde foto's en als het pakket binnenkomt met maar liefst 500 foto's slaak ik een zucht! Want ik heb eigelijk een beetje een hekel aan het inplakken en uitzoeken van alle foto's. Gelukkig hou ik van de 500 foto's een selectie over van 240 foto's. De rest stuur ik naar mijn schoonfamilie in Turkije anders blijft het ook maar een beetje in de kast liggen. En zo kunnen ze hun kleinkind die ze helaas nog maar 1 keer hebben gezien toch zien groeien!

Waarom maak ik zoveel foto's, en ze zijn ook allemaal zo leuk! Met de digitale fotocamera's van deze tijd maar je gewoon TE veel foto's en uitzieken welke je wilt afdrukken is ook niet zo makkelijk! Toch wil ik graag fotoalbums bijhouden, mij moeder heeft het altijd voor mij gedaan en ik ben haar daar erg dankbaar voor. Mijn man daarintegen heeft maar een stuk of 6 foto's uit zijn kindertijd en vind dat erg jammer.

Dus ik blijf lekker afdrukken en inplakken zodat mijn dochter later een paar mooie fotoalbums heeft!

Vandaag in ieder geval een vrije dag met dit mooie weer. Ik ga heerlijk genieten!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je