{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eindelijk is papa weer thuis

Wat voor mij nog goed te doen was, was voor Quin een veel te lange tijd. Telkens kreeg ik de vraag: wanneer is papa weer thuis?

Afbeelding blog 'Eindelijk is papa weer thuis'
Wat voor mij nog goed te doen was, was voor Quin een veel te lange tijd. In plaats van een week bleef papa 3 weken weg en Quin snapte er niets meer van. Telkens de vraag: wanneer is papa weer thuis? Hij was ook heel bang dat als mama ging werken, dat ze dan ook heel lang weg zou blijven. Nog nooit waren we zolang met zijn tweeën geweest. Ook voor mij was het een prestatie om dit zonder papa te kunnen doen. Doordat hij in Duitsland zat hebben we elkaar 2x gesproken in die 3 weken. Maar ik moet zeggen ik ben er veel zekerder door geworden en weet nu dat ik het mama-zijn echt aan kan. Ook al sta ik er alleen voor! Voorzichtig had ik Quin verteld dat papa thuis zou komen. Maar hij was heel erg moe en lag om 11 uur al bijna te slapen op de bank. Dus is hij lekker zijn bedje in gekropen na een lange slapeloze nacht. Om half 1 zou papa thuis komen maar juist op dat tijdstip belde hij op dat hij net vertrok en om half 3 thuis was. Mooi, kon Quin toch nog even lekker slapen. Iets voor half 3 werd hij wakker en toen hij net een hap van zijn kräcker had genomen hoorde hij een toch wel heel bekende auto aankomen. Hij keek me aan met vragende oogjes, maar door de reactie die de hond gaf wist hij het zeker. Dit was papa! Hij sprong op, gooide zijn kräcker neer, veegde zijn mond af en rende naar de voordeur. Dit gaf papa genoeg tijd om uit de auto te komen en klaar te staan om zijn ventje op te vangen die hem zo had gemist. Bij het aanblik kon ik de tranen nog maar net bedwingen. Wat mooi zeg zo'n moment! Ze knuffelde lang, papa kreeg kusjes, en aaitjes. Bij het zien van een grote reep chocola die papa voor hem had meegenomen smolt hij helemaal weg! Meteen moesten we naar binnen en met zijn allen wat drinken met de chocola erbij. Telkens als Quin papa in het vizier kreeg rende hij er weer heen om een grote knuffel te geven. Er was een glimlach op zijn gezichtje ontstaan die niet meer weg ging. Dit was allemaal zo intens voor Quin dat hij onder het avondeten al bijna in slaap viel en we hem lekker op bed hebben gelegd. De volgende ochtend stond hij rond 8 uur stilletjes aan ons bed om te kijken of het niet 1 grote droom was.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je