{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eindelijk 4 jaar!!!

Alweer 4 jaar geleden dat jij geboren werdt. Na een super snelle maar fijne bevalling werdt deze knapperd geboren.

Afbeelding blog 'Eindelijk 4 jaar!!!' Achtergrond blur afbeelding

De 1e 4 maanden waren zwaar, je huilde heel veel en sliep nauwelijks. Na elke voeding was je onrustig en had je pijn, je huid droogde elke dag een beetje meer uit. Wat begon met wat berg op je hoofdje, breide zich telkens meer uit. De droge huid werden rode vlekken, het meeste in je nekje. Waardoor de huisarts eerst dacht aan schimmels. De creme die ik mee kreeg heb ik nooit gebruikt, want ik voelde dat het dat niet kon zijn. Bij het consultatiebureau kreeg ik gelukkig na ongeveer 3,5 maand een recept mee voor pepti en heb ik me door laten sturen naar de kinderarts. De koemelkallergie was nog lastig vast te stellen omdat hij wel goed groeide, maar de borstvoeding ging veel dagen nog best aardig, alleen toen we begonnen met overstappen naar de fles groeide hij een maand niet. Maar toen we starte met de pepti en jij je hele fles leeg dronk wisten we genoeg. En vanaf de dag dat we hormoonzalf kregen voor jou eczeem, volgens de kinderarts had je 24 uur last van jeuk, sliep je gelijk de nacht door. En vanaf dat moment kwam de omslag en was je de meest lieve en vrolijke baby.  En nog steeds ben je altijd vrolijk en een heerlijke grappenmaker. En nu ben je eindelijk 4 jaar, je praat er al maanden over en kan nu echt het basisschool avontuur gaan beginnen. Wat kijk je er naar uit, de wen dagen waren al een groot succes maar vanaf morgen zit je echt op school. Gelukkig zit je grote broer in de klas naast je, dat geeft me dan toch weer een geruster gevoel. Want je blijft voor altijd mijn kleine Kyan, mijn mannetje die de eerste maanden alleen op mij kon slapen, die mij zo hard nodig had. Die daardoor het 1e jaar niks van zijn vader moest hebben (het zijn nu de grootste vrienden). Die over zijn kma heen is gegroeid, maar nog steeds wel veel eczeem heeft en daar ook nog astma bij heeft gekregen inclusief ziekenhuis opname. En daardoor ben ik altijd een beetje voorzichtiger met jou. Mijn kleine vriendje, wat ben ik trots op jou!!!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je