Snap
  • Kind

Einde van het schooljaar met 2 super rapporten!

Nu er 2 kindjes op school zitten, lijkt de tijd nog wel sneller te gaan. Er is gewoon alweer een schooljaar voorbij, de laatste loodjes....

Wat gaat de tijd snel en wat worden ze snel groot. Allemaal clichés en zo waar!!

Nu onze kinds sinds februari met z´n tweeën op school zitten, lijkt het allemaal nog wat sneller te gaan. En zo staat de vakantie alweer voor de deur.

Afgelopen week de rapporten (het is portfolio!! Hoor ik de kinderen alweer zeggen ;)) gekregen en gister de gesprekken met de juffen gehad. Wat zijn we weer trots en wat zijn ze beiden gegroeid.

Onze dochter had in het begin een moeilijke start, zoals de juf al zei, die is echt even tegen een glasplaat aangelopen. Ze dacht, in verband met haar broer, dat ze het allemaal wel al wist en dat viel nogal zuur, toen dat niet het geval bleek te zijn. Ze is echt even wezen zwemmen en moest haar eigen draai eraan geven, maar nu is ze er steeds meer en vind ze haar weg steeds beter, gelukkig! We kenden haar niet meer terug, ze was zo anders thuis dan op school, dat ik me soms wel eens afvroeg of ze het wel over onze dochter hadden. Maar nu kan ze op naar een heel jaar groep 1!!

Onze zoon die gaat als een speer op school!! Hij heeft het naar zijn zin, ook al zit hij op het moment behoorlijk met zich zelf in de knoop, waar we volop mee bezig zijn. Wel heeft hij het goed op school, gaat hij er met zin naar toe en speelt hij genoeg met vriendjes (en soms vriendinnetjes ;)). Hij ontwikkeld zich heel erg snel en wordt echt een grote kerel!! Soms wil hij nog zo graag klein zijn en gaat het hem volgens mij ook te snel. Maar goed met alle zorgen van dien, gaat hij er volgend jaar volop tegenaan in groep 4!!

We zijn trots op ze!! 

De laatste anderhalve week, met en heleboel leuke activiteiten en dan kunnen we op naar de vakantie!!! 

9 jaar geleden

Hahaha! Ja die is wel goed aangekomen ;) Maar goed hoe klein ze ook zijn, het komt altijd wel op zijn pootjes terecht.

9 jaar geleden

Bij jou ook goed gegaan dus ;) Super hoor!! En idd vakantie!! Zijn we zo aan toe.....

9 jaar geleden

Heerlijk dat het nu goed gaat. Het is altijd zo'n overgang naar de basisschool, zelfs als ze peuterspeelzaal of kinderdagverblijf gewend zijn. Ik snap best dat ze eerst even moest 'zwemmen'

9 jaar geleden

Supergoed! Onze jongste krijgt nog geen rapport en onze oudste heeft ook een superrapport. Tijd voor vakantie...:)