{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eerste Zwemles van ons dametje

Afgelopen woensdag was het zover. Eerste zwemles. Ze vond het erg spannend, maar ook erg leuk.

Afbeelding blog 'Eerste Zwemles van ons dametje'

Afgelopen woensdag was het zover. Eerste zwemles. Ze vond het erg spannend, maar ook erg leuk. We moesten even wachten bij de douches terwijl de andere kinderen die al vaker les hebben gehad mochten al wel door. Daarna kwam de badmeester. Hij legde uit wat er allemaal ging gebeuren en toen mocht ons dametje (samen met een ander kindje wat ook voor het eerst was) mee naar haar groepje. Wat was ze toch trots.

Mama kreeg vervolgens nog wat uitleg over de zwemlessen en mocht daarna voor deze keer, omdat het de eerste keer was, het laatste kwartier van de zwemles komen kijken. Tussen door konden we in de kantine (horeca) wachten, maar daar zie je helemaal niets. Ze zwemmen namelijk in het achterste zwembad en niet in het voorste (het complex heeft twee 25 meter zwembaden). Maar buiten achter het gebouw kun je wel kijken. Dit kan via de nooddeur of via het grote raam. Het grote raam si wel afgeplakt met stickers, maar ze hebben er kleineen grote rondjes eruit gelaten zodat je van buiten nog naar binnen kunt kijken. Ik ben dan ook daar gaan kijken. Ik wilde namelijk niet dat ze me kon zien, bang dat het te erg af zou leiden.

Het laatste kwartier mocht ik dus op het bad kijken. Het duurde ruim tien minuten voordat ze doorhad dat ik op het bad was.

Ze heeft haar eerste zwemles erg goed haar best gedaan. Ze is al volledig watervrij en ze durfde zelfs onder de flexi-beam (zo’n lange schuimrubbere staaf achtig iets) door te zwemmen. Deze beams gebruiken ze tevens om te drijven, kurkjes gebruiken ze niet. Wat was ik trots. Heb zelfs achter het raam door de cirkels zitten filmen zodat Papa er ook iets van mee zou krijgen hahaha

Morgen mag ze weer! Ben benieuwd hoe ze hier weer doorheen gaat komen. Ik denk allemaal dat het vrij snel zal gaan, alleen moet ze dan wel goed luisteren ;-)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je