{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eerste keer op de fiets

Afbeelding blog 'Eerste keer op de fiets'

Ja hoor eindelijk was het dan zover... Mijn zoontje Rafael kreeg toestemming van het consultatieburo om mee te mogen op de fiets. Toen kwamen de vragen bij me op, Hoe ga ik dat doen? Kan ik dat wel? Ben ik sterk genoeg? etc etc. Op een gegeven moment dacht ik 'gewoon doen je kan het'. Eerst 10 keer controleren of alles goed zit. En daar gingen we met zijn tweeën erop uit.  WAUW wat fantastisch die kleine zit om zich heen te kijken en geluiden te maken. Echt een geweldig moment om dat mee te maken. We gingen even langs bij oma en daarna verder op pad naar opa. De kleine man zat zelfs zo lekker dat hij op de terug weg in slaap is gevallen. In de avond merkte ik wel dat het veel indruk bij hem heeft gemaakt omdat hij zoveel te zien had. Hij heeft namelijk wat onrustig geslapen. Ik ben enorm blij dat we het gedaan hebben want het is voor beiden een erg leuk moment geweest. Gelukkig komt het mooie weer eraan en kunnen we dit vaker doen. Ik zou zeggen tegen alle vaders en moeders 'Ga er op uit, samen met je kind op de fiets'!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je