Snap
  • Kind
  • Vakantie dagje weg
  • post

Eerste keer kermis

Nou Elize (2,5)  is gisteren dus voor het eerst naar de kermis geweest en ze vond het geweldig.  We zijn naar vlaggetjes dag in Zoutkamp geweest.


De draaimolen was denk ik Elize haar favoriet. Verder heeft ze eendjes gevangen naja vangen.. beet pakken en dan aan de haak doen. 7 eendje "gevangen" en toen mocht ze iets uitzoeken,  een mooie grote oranje bal. Ook heeft ze 3x met een bal gegooid, maar natuurlijk geen blik geraakt, maar wel een trompet uitgezocht en daar heeft ze een plezier van gehad... Door al haar lawaai ging alle mensen nu wel aan de kant, wanneer je aan kwam lopen met de buggy. HANDIG!!!

Ook is ze op een springkussen geweest, maar die was nogal nat.. tja Elize later ook.  Daarom mocht ze daar pas op, toen we weer naar huis gingen. Ook heeft  in de kroeg staan dansen en spelen met de toeter, want daar speelde dus ook een man op een gitaar. Ze had wel bekijks en is zelfs door mensen daar op de foto gezet. Elize wil iig wel eens weer naar de kermis.

Wat vonden jullie kinderen het leukste???


Volgend weekend hier dorpsfeest, vaak hebben ze er dan ook een draaimolen en schiettent bij.. naja we zullen zien, zou wel leuk zijn voor Elize.
Oja en natuurlijk  ook versierde wagens. Het thema is reclame en aangezien Elize volgens de buurt "te jong" is om op de wagen te kunnen gaan wij haar bolderkar versieren. Elize en Fenna een koeienpakje aan, mem als boerin en paps als die vent van melkunie koeien.. Hopelijk dan wel mooi weer!

10 jaar geleden

ik kreeg gisteren dit stukje in de mail en heb dit samen met mijn man gelezen en hier heel veel lol om gehad. op het moment dat onze dochter (bijna 3) geboren is hadden wij nog een kermisbedrijf. Zo zat ze toen ze 3 weken oud was al bij papa op schoot in de opgooizweefmolen. maar door de slechte economie zijn wij hiermee gestopt. We komen nog regelmatig bij oud collega's over de vloer en natuurlijk wil onze meid overal in. en als het rustig is mag dit natuurlijk ook. zo komt het dus ook regelmatig voor dat ze met haar vader in de botsauto's, zweefmolen of in de wip(bank)zit, en de draaimolen helemaal niets meer aan vind.

10 jaar geleden

Hartstikke lief van je, maar hoeft niet, want ik heb hier wel een foldertje liggen. Een keertje in verdiepen.

10 jaar geleden

Echt binnenactracties niet zo veel de meeste atracties zijn wel overdekt. Op grote glijbaan met matjes is op zulke dagen wel gesloten? Heb je boekje met actracties? Wil ik wel opstturen anders kun je zien war allemaal is.

10 jaar geleden

Zijn er ook veel binnenattracties of niet?