{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eerste keer kermis

Afbeelding blog 'Eerste keer kermis' Achtergrond blur afbeelding

Nou Elize (2,5)  is gisteren dus voor het eerst naar de kermis geweest en ze vond het geweldig.  We zijn naar vlaggetjes dag in Zoutkamp geweest.


De draaimolen was denk ik Elize haar favoriet. Verder heeft ze eendjes gevangen naja vangen.. beet pakken en dan aan de haak doen. 7 eendje "gevangen" en toen mocht ze iets uitzoeken,  een mooie grote oranje bal. Ook heeft ze 3x met een bal gegooid, maar natuurlijk geen blik geraakt, maar wel een trompet uitgezocht en daar heeft ze een plezier van gehad... Door al haar lawaai ging alle mensen nu wel aan de kant, wanneer je aan kwam lopen met de buggy. HANDIG!!!

Ook is ze op een springkussen geweest, maar die was nogal nat.. tja Elize later ook.  Daarom mocht ze daar pas op, toen we weer naar huis gingen. Ook heeft  in de kroeg staan dansen en spelen met de toeter, want daar speelde dus ook een man op een gitaar. Ze had wel bekijks en is zelfs door mensen daar op de foto gezet. Elize wil iig wel eens weer naar de kermis.

Wat vonden jullie kinderen het leukste???


Volgend weekend hier dorpsfeest, vaak hebben ze er dan ook een draaimolen en schiettent bij.. naja we zullen zien, zou wel leuk zijn voor Elize.
Oja en natuurlijk  ook versierde wagens. Het thema is reclame en aangezien Elize volgens de buurt "te jong" is om op de wagen te kunnen gaan wij haar bolderkar versieren. Elize en Fenna een koeienpakje aan, mem als boerin en paps als die vent van melkunie koeien.. Hopelijk dan wel mooi weer!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je