{{ message.message }}
{{ button.text }}

eerste blog!! zindelijk

Onze dame is nu 26 maand een de eerste dag maar begonnen met zindelijk maken.

Afbeelding blog 'eerste blog!! zindelijk ' Achtergrond blur afbeelding

In eens was ik het zat. Ik vroeg aan onze dame moet je poepen zal ik je even op het potje zetten. Nee ze moest niet zei ze. Nou binnen 10 minuten had ze in de luier gepoept... Toen was ik het zat. Luier uit en onderbroek aan! Vertelt dat ze nu altijd op het potje moet plassen omdat ze een onderbroek aan heeft. De eerste dag denk ik dat ik 10 keer een schone onderbroek en legging aan heb gedaan. Daarbij heb ik 2 keer de vloer schoon moeten maken. Maar 2 keer! Ze plaste elke keer maar heel weinig en zo snel ze door had dat ze aan het plassen was stopte ze! Daarna op het potje. Ook elke 10 a 15 minuten na iets drinken of eten elke keer op het potje. Op dag 2 nog 4 keer schone broek en legging en op dag 3 nog 3 keer. Daarna is het met plassen nog elke keer goed gegaan. Met poepen is het nog wel 3 keer mis gegaan. Maat nu na 3 weken doet ze dat ook op het potje of op de wc. Of bij het slapen. Als ze gaat slapen krijgt ze nog wel een luier aan. Omdat ik eerst even wil kijken hoe het overdag gaat. Maar ik kan na 3 weken echt zeggen ze is zindelijk! Ze kan bewust gaan plassen (de eerste keer al na 5 dagen!!) dus super trots! 

Binnenkort wilde ik een abonnement nemen op Plopsa als verrassing en cadeautje voor het zindelijk zijn! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je