{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eenondeugende pup in huis

Hoe Hugo, Lobke en Kato totaal verschillend reageren op een lieve maar ondeugende pup.

Afbeelding blog 'Eenondeugende pup in huis'

Prachtig nu net een paar dagen een hele kleine pup in huis. Een bijna 8 weken oude ruwharige dwerg teckel pup die de kinderen de naam Knoester hebben gegeven. Hugo is helemaal gek van dieren, wij kennen hem niet anders dan dat hij met dieren wil spelen of met dierenspeelgoed. Boeken over dieren en dino's we lezen hem met regelmaat voor uit de dieren encyclopedie. Hij is dan ook helemaal blij met de pup. Wil met hem lopen met hem spelen, knuffelen en hem echt verzorgen. Prachtig om te zien hoe zo'n mannetje van 5 jaar oud zich al echt " verantwoordelijk " voelt voor een zo'n pup. Uiteraard verzorgen wij (ouders) de pup en mag hij alleen samen met ons met de pup lopen. Alleen met de pup zijn is er niet bij ! 

Lobke is volgende week jarig dan is ze alweer 3 jaar oud, ze is een echte knuffeltante ! Ze wil de pup het liefst de hele dag op schoot hebben, af en toe even spelen maar dat hoeft niet.Gewoon lekker aaien. Lekker zacht knuffelen is voor haar voldoende :) Lekker warm toch zo'n klein, levend knuffeltje op je schoot. Onze pup Knoester geniet er geweldig van om heerlijk bij haar op schoot te zitten. 

Tja en dan Kato.......onze kleine pittige, pientere dame. Wil hem optillen (dit mag uiteraard niet), op schoot pakken (met hulp), geeft hem zijn brokjes, veegt zijn pootjes af na het lopen. Als de pup plast, wat nog veel gebeurd want zindelijk is hij natuurlijk nog niet, zegt ze dat hij baby is. En zegt foei klant (krant). Een dametje dat waarschijnlijk denkt; ik nu heel groot, puppie heel klein. ikke baas. 

Ze reageren duidelijk allemaal anders maar alle drie op hun eigen manier erg blij met de pup! 

En ja, ik hoor jullie denken, soms echt wel even druk want je moet overal ogen en handen hebben :) 

Wel heel gezellig :)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je