Snap
  • Kind
  • post

Een Stoute Bui

Laatst had ik voor het eerst echt ruzie met mijn kleutermans.

Een poosje geleden hadden Casper en ik voor het eerst echt ruzie. Nou ja, natuurlijk zijn we wel vaker boos op elkaar, maar nu ging het ineens van kwaad tot erger.

Casper was in de tuin aan het spelen met een waterpistooltje. Hij weet dat hij niet op de ramen mag spuiten, maar deed dat toch. Ik gaf hem een waarschuwing, maar hij ging alsnog door, waarop ik zijn pistooltje afpakte en bovenop de kast neerlegde. Meneer werd toen heel erg boos,  hij pakte de krant die net binnen was gekomen en waarvan hij weet dat ik die graag even doorkijk, van tafel en gooide hem buiten in het zwembadje. Ik haalde de krant uit het badje en liep naar binnen om hem weg te gooien. Terwijl ik terug loop naar de tuin zie ik Casper met de tuinslang in zijn handen staan.. staat hij gewoon de woonkamer in te spuiten!! Dus ik pak die slang af en spuit hem helemaal nat. Krijsen natuurlijk!

Nu ik er aan terug denk moet ik er eigenlijk wel erg om lachen. Hihi. Ik heb hem opgepakt en hem op bed gelegd.

Na een kwartiertje was alles natuurlijk weer goed, maar ik schrok er toch even van. Inmiddels zijn we een paar weken verder en is er niets soortgelijks meer voorgevallen, gelukkig! Hij zal wel even slecht in zijn vel hebben gezeten.

Ondertussen genieten we heerlijk van de zomervakantie en het prachtige weer! Afgelopen week en deze week heeft Martijn ook vakantie en we maken allerlei leuke uitstapjes. Zo zijn we al een aantal keer naar het strand geweest, naar Plaswijckpark in Rotterdam en Sea Life in Scheveningen. Als Martijn weer aan het werk is gaan we lekker in de omgeving op pad en gaan we thuis leuke dingen doen. Ik heb er zin in!

10 jaar geleden

hij wou gewoon een eenzijdig watergevecht :)

10 jaar geleden

Ha ha ha, ik ben benieuwd hoe ik zal reageren, wanneer mijn kleine draakje zich zo wapend!

10 jaar geleden

Haha, lekkere eigenwijze kleuter dus... Dat kan die van mij ook inderdaad, haha

10 jaar geleden

Herkenbaar,hoor!Ik had gisteren iets soortgelijks met mijn meiden ( 4 en 6 ) Hoort denk ik ook wel een beetje bij de leeftijd.