Snap
  • Kind
  • Vakantie dagje weg

Een ritje met de kever.

Mijn zoon is nu al helemaal gek van auto's. Zijn favoriete wagen is dan ook mijn oldtimer. Vandaag maakten we samen een ritje.

Hier zit ik dan met de vochtige doekjes in mijn handen terwijl mijn zoon alweer vrolijk over de parkeerplaats aan het rennen is.

Nog geen vijf minuten geleden zag ik het arme joch na rotonde nummer tien helemaal wit weg trekken en zijn complete maaginhoud over de achterbank spugen.

De achterbank van mijn oldtimer (ja, nog steeds die van mij en niet van ons) die gisteren na zijn winterstalling grondig is gepoetst.

Blij dat het pak met de doekjes nu al tot zijn recht is gekomen staan we dan vijf minuten later voor de deur van onze vrienden.

"Ik heb gespuugt! Mama slecht gereden!" Roept mijn zoon zodra de deur open gaat. En bedankt.

8 jaar geleden

Ooh geweldig! Dat zijn ook echt leuke auto's :)

8 jaar geleden

Die ga ik onthouden! :) Gelukkig wou hij graag met me mee naar huis. Heb wel de snelweg genomen voor eventuele herhalingen te voorkomen!

8 jaar geleden

hihi, die mama's die niet kunnen rijden ;) Ik ben t met Lindsy eens, gewoon laten lopen, daar leert ie van ;)

8 jaar geleden

Ha leuk! Wij hebben ook een oldtimer. Een Fiat 500 station uit '68. Een knal mintgroen ding. De kinderen vinden het ook heerlijk om erin rond te rijden. Ze mogen lekker los op de achterbank!!!!! Dat is feest!