{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een 'pedo' gesignaleerd in de buurt

Kan ik mijn kind nog buiten laten spelen?

Afbeelding blog 'Een 'pedo' gesignaleerd in de buurt'

Ik woon in een rustige woonwijk, waar de kinderen altijd lekker buiten kunnen spelen. Maxim is al zo groot dat hij ook best al met vriendjes op het pleintje buiten of in het parkje achter ons huis kan spelen. Tot gister...

Op de buurtapp kregen we een app binnen van een moeder uit de buurt. Haar kind, die twee deuren verder woont, was een dag eerder lekker buiten aan het spelen met een vriendin. Op een gegeven moment stond er een man op het bruggetje die de hele tijd naar hun zat te kijken. De kinderen schonken er verder geen aandacht aan. Even later stond de man op het pleintje waar de kinderen aan het spelen waren. En terwijl hij daar stond greep hij de hele tijd in zijn geslachtsdelen.

Even later kwam hij echt bij het groepje staan en vroeg hij of de kinderen hem ook even wilden betasten. De kinderen hadden toen ook wel door dat dit niet normaal was en renden hard weg. Een moeder is naar het pleintje gelopen waar de man nog steeds stond. Ze vroeg hem waar hij mee bezig was en liep naar huis om direct de politie te bellen. Toen die even later arriveerde was de man weg.

Ongeveer 600 meter van ons huis zit een kleine instelling waar mensen met een verstandelijke beperking een woning hebben. Ik vermoed eigenlijk dat deze man daar vandaan komt en ben ook niet direct bang voor hele gevaarlijke toestanden. We hebben eigenlijk nooit 'last' van deze mensen. Maar toch, met al die verhalen van tegenwoordig word ik er ook wel een beetje bang van.

Ik wil Maxim niet bang maken en vind ook dat hij echt buiten moet kunnen spelen. Maar lekker onbezorgd is het niet meer...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je