{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een Pappa op Mamaplaats?

Afbeelding blog 'Een Pappa op Mamaplaats?' Achtergrond blur afbeelding
Beste aanstaande mamma's, Mijn naam is Jos Smeets, bedenker en eigenaar van de nieuwste felicitatiedienst bij geboortes: Babygroet.nl, woonbegeleider, reanimatie-instructeur, echtgenoot maar bovenal vader van twee lieve meiden van respectievelijk 5 en 2 jaar oud.  Ik bedacht me toen ik op deze site mijn link liet plaatsen, dat het misschien ook handig is voor moeders om eens een vraag te stellen die vaders kunnen beantwoorden uit eigen ervaring. Want uiteindelijk verschillen we op sommige punten enorm. Dus ga ik proberen om regelmatig deze site te bezoeken en wie weet hier en daar een vraag te kunnen beantwoorden. Let wel, ik ben géén expert, maar ervarings"deskundige", Groetjes aan alle mamma's en aanstaande mamma's.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je