Snap
  • Kind
  • Nieuws

Een Pappa op Mamaplaats?

Beste aanstaande mamma's,

Mijn naam is Jos Smeets, bedenker en eigenaar van de nieuwste felicitatiedienst bij geboortes: Babygroet.nl, woonbegeleider, reanimatie-instructeur, echtgenoot maar bovenal vader van twee lieve meiden van respectievelijk 5 en 2 jaar oud.  Ik bedacht me toen ik op deze site mijn link liet plaatsen, dat het misschien ook handig is voor moeders om eens een vraag te stellen die vaders kunnen beantwoorden uit eigen ervaring. Want uiteindelijk verschillen we op sommige punten enorm. Dus ga ik proberen om regelmatig deze site te bezoeken en wie weet hier en daar een vraag te kunnen beantwoorden. Let wel, ik ben géén expert, maar ervarings"deskundige",

Groetjes aan alle mamma's en aanstaande mamma's.

11 jaar geleden

Geweldig zeg! Welkom papa op mamaplaats. Maar juist door je ervaring ben je toch een expert? Je hebt 2 kinderen, kom op! Succes gewenst!

11 jaar geleden

leuk om eens een vader actief te gaan zien. Ook wij merken dat we soms anders over opvoeding of bepaalde dingen denken, wat natuurlijk helemaal niet erg is. Ik ben wel eens benieuwd waar de papas tegen aan lopen.