{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een ontbijtje bij de HEMA

Ik kan onze kinderen bijna nergens blijer mee maken dan met een ontbijtje bij de HEMA. Omdat het nu schoolvakantie is (in Brabant tenminste) was er vanochtend weer eens een goede gelegenheid om samen te gaan ontbijten. Jammer genoeg kon papa niet mee, want die moest aan het werk, maar met zijn 3tjes was het (op een ruzietje op de heenweg tussen mijn meiden na... Zie mijn vorige blog...) ook erg gezellig en lekker.

Afbeelding blog 'Een ontbijtje bij de HEMA'
Ik kan onze kinderen bijna nergens blijer mee maken dan met een ontbijtje bij de HEMA. Omdat het nu schoolvakantie is (in Brabant tenminste) was er vanochtend weer eens een goede gelegenheid om samen te gaan ontbijten. Jammer genoeg kon papa niet mee, want die moest aan het werk, maar met zijn 3tjes was het (op een ruzietje op de heenweg tussen mijn meiden na... Zie mijn vorige blog...) ook erg gezellig en lekker. Zo grappig: of het nu een restaurant is met een Michelinster (niet dat wij daar ooit naar toe gaan, hoor) of de HEMA, ze vinden het allemaal even leuk. Het fijne is dat een ontbijtje bij de HEMA ook voor de portemonnee heel leuk is. Op onze tafel stonden: 2 ontbijtjes (bestaande uit een croissantje, jam, pistolet met een gebakken eitje en een kop thee), een bakje vers fruit en verder had ik ook nog om pancakes gevraagd. Aangezien ze die niet meer hadden en de mevrouw achter de kassa heel lief was, kregen we daar voor in de plaats een mooi Sprookjesboom doosje met daarin poffertjes, dus dubbel feest! De rekening: 3 euro 25. Dat is nog eens leuk in deze mindere tijd en een mooi begin van de dag.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je