{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een leuk uitje? De Campina Open Boerderijdagen!

Zoek jij een leuk uitje voor 30 mei of 9 juni? Kom naar de Campina Open Boerderijdagen!

Afbeelding blog 'Een leuk uitje? De Campina Open Boerderijdagen!' Achtergrond blur afbeelding

Ben je nog op zoek naar een leuk, leerzaam en goedkoop ( lees: gratis ) uitje voor morgen of voor maandag 9 juni ( Pinksteren )? Twijfel dan niet, maar bezoek met je gezin de Campina Open Boerderijdagen. Wij zijn er nu al een paar keer geweest en het is een echte aanrader!

Wat is er te doen op de Campina Open Boerderijdagen?

Op de Campina Open Boerderijdagen ben je welkom om een boerderij bij jou in de buurt te bekijken. De activiteiten kunnen wat verschillen per locatie, maar je kunt bijvoorbeeld aan de volgende dingen denken: spelen in het hooi, picknicken in een weiland tussen de koeien, een speurtocht volgen door de boerderij of het knuffelen van kalfjes en konijntjes. Welk kind geniet door nou niet van?

Waarom zijn de Campina Open Boerderijdagen ook leerzaam?

Tegenwoordig weten heel veel jonge kinderen nauwelijks nog waar de melk, kaas en eieren vandaan komen. Er zijn genoeg kinderen die denken dat deze producten rechtstreeks uit de fabriek komen. Tijd om hier verandering in te brengen! Tijdens deze Open Boerderijdagen krijgen kinderen namelijk heel veel uitleg en kunnen ze bijvoorbeeld met eigen ogen zien dat melk van de koe komt. Daarnaast mogen ze met een beetje geluk ook nog even lekker proeven.

De Campina Open Boerderijdagen-waar en wanneer precies?

De Campina Open Boerderijdagen vinden dit jaar plaats op vrijdag 30 mei en maandag 9 juni 2014. Je kunt terecht van 10.00 u tot 16.00 u. Wil je weten welke boerderijen bij jou in de buurt 'open huis' houden? Kijk dan eens hier: http://www.campina.nl/onze-boeren/open-boerderijen... Wie weet kunnen jullie het ook nog combineren met een lekkere fietstocht!

Heel veel plezier alvast!

Ben jij weleens met de kinderen naar een Open Boerderijdag geweest en wat vonden ze ervan? Reageer ook!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je