{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een leuk dagje uit? Aardbeienhof!

Vandaag voor de eerste keer met de meiden naar 'Aardbeienhof' in Gemert geweest. Een zeer geslaagd uitje!

Afbeelding blog 'Een leuk dagje uit? Aardbeienhof!'

Heb je even wat minder inspiratie voor een leuk uitje deze vakantie? Ga eens naar het 'Aardbeienhof' in Gemert. Wij zijn vandaag voor de eerste keer geweest en het was een zeer geslaagde dag. Het Aardbeienhof is een grote speelboerderij met allerlei extra leuke activiteiten tijdens het aardbeienseizoen Zo mochten de kinderen vanochtend een eigen bakje vullen met zelf geplukte aardbeien. Hoe leuk ( en lekker ) is dat? Normaal gesproken is dat 2 euro per bakje, maar in de Vriendin Zomerspecial zit een bon voor een gratis bakje. Daarnaast werden we in een treintje door de aardbeienvelden gereden en bracht de Aardbeienkoningin ons naar haar kasteel. De meiden werden geschminkt en mochten dansjes doen met alle 'inwoners' van het Aardbeienhof. Er zijn nog veel meer activiteiten, zoals een speurtocht met een knapzak en een workshop aardbeienjam, maar daar kwamen wij niet aan toe.

De speeltuin ( zowel binnen als buiten ) was dan ook wel heel erg leuk met diverse trampoline`s, een ballenbak, schommels, klimtoestellen, springkussens, een verkeerstuin en nog veel meer. Geschikt voor de hele kleintjes, maar ook voor de grotere kids van een jaar of 9. Bovendien was er in verband met het mooie weer een heuse waterglijbaan.

Wat ik zo leuk vind is dat er zo goed op de details is gelet. Bij binnenkomst krijg je een ( chocolade ) aardbei, op de menukaart staan allerlei aardbeiengerechten en de meiden kregen een aardbeiensnoepje toen ze naar huis gingen. Ook de inrichting is één en al aardbei. Wat dacht je bijvoorbeeld van een springkussen in de vorm van een gigantische aardbei?

Wat dit uitje nog eens extra aantrekkelijk maakt is de betaalbaarheid. Voor kinderen betaal je 5,50 en voor volwassen 2 euro. Voor sommige activiteiten wordt een kleine toeslag gevraagd. Meer informatie? Raadpleeg de website:http://www.aardbeienhof.nl/

Kortom: Aardbeienhof in Gemert...een echte aanrader!

 

 

 

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je