{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een klein meisje wat gezellig overal bij is.

Mijn dochtertje van bijna 2 jaar (feb 2015) wat heel graag de hele dag bij mama is!

Afbeelding blog 'Een klein meisje wat gezellig  overal bij is.' Achtergrond blur afbeelding

Mijn dochtertje is gelukkig erg gek met mama en papa! Maar met mij (mama) misschien wat te gek...?

Ik kan niks maar dan ook echt niks doen of mn dochtertje rent roepend "MAMAAA" achter mij aan. In het begin echt super schattig hoor, maar nu best wel vervelend. Als ik naar de wc ga loopt ze vrolijk mee. Als ik ga douche gaat ze er vrolijk onder staan, als ik kook hangt ze aan mijn benen (ook al is papa thuis). Overal is ze bij! 

'S middags weigert ze te slapen, 's avonds gaat ze gelukkig zonder problemen liggen en ze slaapt!! Totdat... Het 1 a 2 uur wordt. Dan roept ze vrolijk mama. Tot dat ze merkt dat mama niet komt. Dan wordt het al snel schreeuwen "MAMAA MAMAAA" dit gaat gespaard met tranen en tuiten!! Als ik er aan kom stopt het huilen gelijk en staat ze met een glimlachje in bed met haar fles, speen en haar babypop in de armpjes. Weer neerleggen is geen optie. Ze blijft huilen en schreeuwen en weigert te slapen.. Totdat ze met mama mee mag in het bed van papa en mama, ze kruipt heerlijk tegen me aan, met de armpjes vastgeklemd aan .... Jaaaaa mama!! Als ik haar weer in haar eigen bedje wil leggen als ze slaapt wordt ze weer wakker.. Waardoor ze elke dag gezellig bij papa en mama wakker wordt!!! 

Natuurlijk heel gezellig en lief.. Maar ze kan toch niet eeuwig in mijn bed slapen?!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je