Snap
  • Kind

Een klein meisje wat gezellig overal bij is.

Mijn dochtertje van bijna 2 jaar (feb 2015) wat heel graag de hele dag bij mama is!

Mijn dochtertje is gelukkig erg gek met mama en papa! Maar met mij (mama) misschien wat te gek...?

Ik kan niks maar dan ook echt niks doen of mn dochtertje rent roepend "MAMAAA" achter mij aan. In het begin echt super schattig hoor, maar nu best wel vervelend. Als ik naar de wc ga loopt ze vrolijk mee. Als ik ga douche gaat ze er vrolijk onder staan, als ik kook hangt ze aan mijn benen (ook al is papa thuis). Overal is ze bij! 

'S middags weigert ze te slapen, 's avonds gaat ze gelukkig zonder problemen liggen en ze slaapt!! Totdat... Het 1 a 2 uur wordt. Dan roept ze vrolijk mama. Tot dat ze merkt dat mama niet komt. Dan wordt het al snel schreeuwen "MAMAA MAMAAA" dit gaat gespaard met tranen en tuiten!! Als ik er aan kom stopt het huilen gelijk en staat ze met een glimlachje in bed met haar fles, speen en haar babypop in de armpjes. Weer neerleggen is geen optie. Ze blijft huilen en schreeuwen en weigert te slapen.. Totdat ze met mama mee mag in het bed van papa en mama, ze kruipt heerlijk tegen me aan, met de armpjes vastgeklemd aan .... Jaaaaa mama!! Als ik haar weer in haar eigen bedje wil leggen als ze slaapt wordt ze weer wakker.. Waardoor ze elke dag gezellig bij papa en mama wakker wordt!!! 

Natuurlijk heel gezellig en lief.. Maar ze kan toch niet eeuwig in mijn bed slapen?!

7 jaar geleden

Kijk, dat is al een goed teken :) misschien dat ze binnekort wel door de fase heen is!.. hoop ik voor je :/ chanell lijkt er officieel (voor de nacht dan) door te zijn.*even afkloppen* Overdag hangt ze nog wel graag aan mijn broek als het haar uitkomt haha, maar...door genoeg te belonen als ze zelf aan het spelen gaat het kwartje nu wel sneller vallen :) Ik duim voor je dat je kleine er snel door zal komen!

7 jaar geleden

Ten eerste wat een leuke naam zeg!! Die van ons blijft echt net zo lang gillen, huilen en mama roepen tot dat ik haar eruit haal... Gister avond was ze heel boos wakker geworden, na een kwartier bij mij op de bank in slaap gevallen. Hup naar bed en ze werd vanochtend wakker in der eigen bedje. Ik heb hoop haha

7 jaar geleden

hoelang houd ze het vol dan? Die kleintjes zijn echt volhoudend dat klopt! Chanell huilde de eerste keer een uur lang, maar.. ik wist echt zeker dat er niks aan de hand was, dus ja dat was zwaar en moeilijk maar toen ze begreep dat mama er echt wel is, 1 keer komt kijken en ze daarna toch echt lief moet gaan slapen accepteerde ze het wel. Ik merkte dat ze alleen maar harder ging huilen na elke keer dat ik was geweest :/ ze wist gewoon niet waar ze aan toe was. Daarna merkte ik dat ze een tactiek had om het langer vol te houden, ze huilde 5 minuten en was dan een minuutje stil om "bij te komen", en hup daarna weer 5 min huilen, dit kon madam makkelijk DE HELE NACHT volhouden! Wat vreselijk was dat!! :/:/ook maar 1 keer wezen kijken hoe lastig ook!! En pas daarna gaf ze op :) ze huilt de laatste paar dagen alleen nog als er echt wat is, zoals een droompje of speentje kwijt. Dat vind ik uiteraard geen probleem :) de meeste drama is er gelukkig af! Ik hoop voor je dat jouw meiske dit snel zal afleren ;)

7 jaar geleden

Dankjewel voor je reactie:) en super fijn dat het bij jullie meisje werkt!! Ik leg haar ook altijd eerst goed maar ze staat echt gelijk weer op. En ze blijft echt door schreeuwen totdat ik haar eruit haal maakt niet uit hoe lang het duurt... Ze geeft echt niet op haha