{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een kind kan de was doen

Little Tikes - Mijn eerste wasmachine

Afbeelding blog 'Een kind kan de was doen'

Mason vond de wasmachine van kleins af aan al een interessant ding. Het liefst blijft hij aan alle knopjes draaien en voor de wasmachine zitten om te kijken wat er gebeurt dus deze Little Tikes wasmachine is ideaal om zijn eigen wasjes te kunnen draaien.

Kinderen zijn vaak geneigd mama en papa na te willen doen en nu kan dat! Vanaf moment 1 dat we deze wasmachine in huis hebben is Mason verkocht. Bizar om te zien hoe goed ze jouw handelingen observeren en het nu klakkeloos na doen. Zelf de zeep in het bakje doen, de was in de machine doen en draaien maar. Vervolgens wordt de was uit de machine in de wasmandjes gedaan en hangt Mason de was netjes uit over zijn stoeltjes. De wasmachine zorgt voor creativiteit en enorm veel speelplezier. De wasmachine is enorm realistisch doordat de draaitrommel echt draait, er fysieke knoppen, lades en geluidseffecten zijn.

De wasmachine is makkelijk op te bergen waardoor deze niet veel ruimte in beslag neemt en het voor Mason elke keer weer feest is wanneer we de wasmachine tevoorschijn toveren

Tegenwoordig zie je het meest supersonische speelgoed voorbijkomen en lijkt het of het allemaal niet gek genoeg kan. Veel kinderen zijn achter een beeldscherm te vinden en dit speelgoed brengt ons terug naar de werkelijkheid. Een stuk speelgoed wat behoort tot iets wat je gebruikt tijdens de dagelijkse bezigheden en dus de basis van alles. Mijn inziens eeg goed om je kind zich hiervan bewust te laten worden.

De wasmachine is enorm makkelijk te monteren en voor een vader die tegelzetter is maken de plankjes en tegeltjes het natuurlijk helemaal af. De wasmachine is makkelijk op te bergen waardoor deze niet veel ruimte in beslag neemt en het voor Mason elke keer weer feest is wanneer we de wasmachine tevoorschijn toveren. In tijden van COVID wanneer je niet veel uitwijkmogelijkheden hebt is het fijn om thuis je speelgoed op te kunnen bergen en op een later tijdstip weer tevoorschijn te toveren. Dit maakt dat het je kinderen prikkelt en het keer op keer “nieuw” is en het blijvend leuk is om mee te spelen.

Mason is dan ook tijden zoet met dit stuk speelgoed en kan zijn creativiteit helemaal kwijt. Mason leeft in zijn eigen wereldje en gaat er helemaal in op. Mij kan je als moeder niet gelukkiger maken want Mason zien genieten is het mooiste om te zien.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je