{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een KidiGo gewonnen!

Na de winactie gewonnen te hebben, zijn ze hier thuis verslaafd aan de KidiGo

Afbeelding blog 'Een KidiGo gewonnen! ' Achtergrond blur afbeelding

Wat een verrassing, na het verhaal over de favoriete tekenfilm van mijn zoontje hebben we een blauwe KidiGo gewonnen! Die favoriete tekenfilm heeft hij nu gelijk ingeruild voor zijn nieuwe lievelingsspeelgoed: onze nieuwe KidiGo. Helaas voor hem zijn ook zijn grote zussen er gelijk fan van geworden dus is er regelmatig ruzie wie hem het eerste mag, wie er het langste op zat, "hij had hem de vorige keer ook al als eerste", etc. We zijn bijna toe aan een duidelijk schema voor op de deur :)

Je kunt er heel veel leuke dingen mee doen. Er staan demofilmpjes op die uitnodigend zijn om de langere versie te downloaden via internet. Helaas was de teleurstelling groot dat voor elke film wel geld betaald moet worden en dat we dat niet voor alle filmpjes gaan doen. We hebben wel heel veel gratis kinderliedjes gedownload.

Het lijkt me een superleuk apparaat voor op de achterbank als we op vakantie gaan. Het enige nadeel? Dat we er maar eentje hebben...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je