{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een jonge studente moeder.

Een rondleiding in de leven van een tienermoeder die studeert , moeder is en zich bezig houd met haar huishouden.

Afbeelding blog 'Een jonge studente moeder.' Achtergrond blur afbeelding

Dag allemaal, 

Vandaag schrijft mijn mama vanuit mij ogen. Ik heet Fianchelo , maar als je het aan mij vraagt .. Zeg ik trots FIAN! Ik kan ook al aangeven dat ik 2 jaar ben met mijn vingers. Mijn ouders zijn jong. Mijn mama heet fabiani en mijn papa heet fabian. Dat is toevallig hea! Mijn mama is 22 jaar en mijn papa is 23 jaar oud. Dat is best jong hea? Maar daar hebben zij geen problemen mee en ik ook niet. Mijn papa en mama zijn niet meer samen..=( . Maandag tot vrijdag  ben ik bij mama en vrijdag tot zondag ben ik bij papa. Mijn mama is lief maar kan ook streng zijn. Mijn papa is lief maar van hem mag ik super veel doen! ( papa is stiekem toch wel mijn lieveling) 

Groetjes fian!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je