{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een jaar geleden! Wat bijzonder!

Een jaar geleden kwam ons zoontje ter wereld! Het is zo snel gegaan! Gefeliciteerd lief mannetje!

Afbeelding blog 'Een jaar geleden! Wat bijzonder!' Achtergrond blur afbeelding

Precies een jaar geleden lag ik in het ziekenhuis met het hellp syndroom en eclamspie kreeg ik weeën opwekkers, spuugde ik mezelf 3 keer onder, schreeuwde hoe wild ik wel niet was ( ahum ) kreeg ik een ruggenprik, liet ik alle uitlaatgassen gaan, bleef ik haken op 9 cm, schreeuwde dat ik niet meer kon, voelde me ellendig, kreeg koorts en vervolgens een spoedkeizersnede! Maar het was het allemaal zo waard! 

Je bent vandaag 1 jaar lief mannetje! Om precies te zijn vanavond 23.03 uur. En wat zijn wij trots op jou! 

image_1455785264.jpeg

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je