{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een heerlijke krullenbol

Hoe verzorgen jullie de krullen van jullie kindjes?

Afbeelding blog 'Een heerlijke krullenbol' Achtergrond blur afbeelding

Mijn zoon heeft een lekkere bos krullen op zijn hoofd. Tot nu toe hebben we zijn haar vrij kort gehouden, maar nu willen we het eigenlijk wat langer laten groeien. Welke producten gebruiken jullie voor de krullen van jullie kindjes? Tot nu toe heb ik van Andrelon de krullenlijn gebruikt: shampoo, conditioner, mousse en creme. Ik heb het idee dat het beter kan. Het haar van mijn zoon is droog en de krullen zijn dicht, maar kunnen er ook pluizig uit zien.

Ik sta open voor advies!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je