{{ message.message }}
{{ button.text }}

grote sprongen

de grote sprongen die lars heeft gemaakt het laatste jaar.

Afbeelding blog 'grote sprongen' Achtergrond blur afbeelding

Over goed twee weken(13 november) wordt lars alweer 4 jaar en ik kan nu niet helpen om eens terug te denken aan vorig jaar rond deze tijd. Hij praatte toen weinig tot niet en wat hij zei was voor buitenstaanders moeilijk te begrijpen. Ik als zijn mama begreep hem 8 van de 10 keer natuurlijk wel.

Maar ineens vanaf begin dit jaar heeft hij de smaak te pakken. Het praten gaat ineens heel erg goed( ik zit wel ondertussen bij een logopediste met hem maar toch) Ook in ander (sociaal gedrag) is hij zoveel gegroeid het afgelopen jaar. het is bijna ongelofelijk. En natuurlijk het zindelijk worden. De laatste keer bij het consultatie bureau was hij ook een engeltje. hij liet zich gewillig wegen en meten, ook de ogentest ging perfect en zelfs niet gehuild met het laatste spuitje. Het enige wat hij zei was Auw. Toen ik mijn verbazing uitsprak over zijn groei het afgelopen jaar (het ging niet met sprongetjes maar het was gewoon continu) vertelde zij me dat er bij sommige kinderen heel erg veel verschil zit tussen de leeftijd 3 jaar en 4 jaar. Dus ik ben nu eens nieuwsgierig..

Zijn er hier ook mama's die dezelfde ervaring hebben als ik met lars heb gehad en eigenlijk nog heb?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je