{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een goede nachtrust in een droomkamer!

Afbeelding blog 'Een goede nachtrust in een droomkamer!'

Heb jij ook een zoontje die gek is van de animatiefilms van Cars of Planes? Of misschien wel een dochtertje die niets liever wilt dan een knalroze prinsssenkamer? Om de kinderkamers op te fleuren kun je inspiratie vinden in de nieuwe rolgordijnen uit de Disney & VELUX Droomcollectie. Deze rolgordijnen zijn verduisterd en exclusief ontworpen voor in je VELUX dakraam.

Omdat de collectie uit zes geliefde personages bestaat, namelijk: Winnie de Poeh, Bambi, Mickey & Minnie Mouse, Planes en Disney Princess, is het voor ieder kind mogelijk de kamer af te stemmen op hun eigen meest geliefde personages.

Een goede nachtrust

Het is essentieel om de juiste sfeer creëren in kinderkamers. Zeker bij jonge kinderen is een vertrouwde en inspiratierijke omgeving belangrijk omdat kinderen dan onderbewust veel impressies in zich opnemen. En wat werkt er dan beter dan je favoriete Disney personages in je slaapkamer te combineren met het creëren van een comfortabele slaapomgeving? Met de verduisterende rolgordijnen van VELUX is een goede nachtrust gegarandeerd. De gordijnen zorgen namelijk voor een donkere kamer. Maar ook aan de ouders is gedacht, want door het slimme montagesysteem is een rolgordijn in een handomdraai gemonteerd en het past altijd perfect.

De droomkameractie

Afgelopen maand had VELUX een actie waarbij ze een echte droomkamer aan een kind cadeau hebben gegeven. Binnenkort volgt daarover een leuke reportage, zodat ook jij kan zien hoe je zelf een droomkamer voor je kind kan maken! En je droomt pas fijn in een droomkamer, als je er goed en gezond kan spelen en slapen. Daarom wordt er niet alleen aandacht gegeven aan een leuke sfeer, maar ook een gezond binnenklimaat. Eigenlijk wordt het een soort mini make-over.

Wil je zelf alvast inspiratie opdoen om de droomkamer voor je eigen kind realiseren? Op velux.nl vind je een overzicht van alle ontwerpen uit de Disney & VELUX Droomcollectie.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je