{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een eigen shoot maken

Voor een samenwerking ben ik benaderd door Fotofabriek.nl. Ik mag een album maken en het onderwerp is natuurlijk Evelyn. Maar wat voor foto’s zijn goed genoeg voor in een album. Vorig jaar heb ik een album van Albelli gemaakt met foto’s van haar geboorte tot ze ongeveer 6 maanden oud is. Evelyn is bijna jarig en ik wil het liefst voor ze één jaar wordt een paar mooie foto’s. In dit album wil ik de leeftijd van 6 maanden tot ongeveer één jaar aanhouden. Ik ben opzoek gegaan naar handige tips voor het maken van mooie foto’s. Om te beginnen met de beste tip: Zorg dat de batterij vol is. En let er op dat de lege SD-kaart leeg is. Lees meer op www.kleingeboren.nl

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je