{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een dagje weg met WENSEN RIJDERS!

Oma is heel erg ziek en toch hebben we genoten dankzij de mensen van WENSEN RIJDERS!

Afbeelding blog 'Een dagje weg met WENSEN RIJDERS!'

Wat een bijzondere dag met de mensen van WENSEN RIJDERS!

Er gaat een verhaal aan vooraf....

Mijn schoonmoeder (oma van de kindjes) heeft kanker, daar leven we inmiddels al anderhalf jaar mee. Het is een tijd na de diagnose erg goed gegaan maar ze gaat steeds verder achteruit. Haar grootste wens was, dat ze een keer een olifant kon aanraken. Zelf hebben we van alles geprobeerd wat we maar konden bedenken om het voor elkaar te krijgen, maar niks lukte, of ging niet....

Tot dat we bij de WENSEN RIJDERS terecht kwamen..... Alles ging eigenlijk heel snel, we hebben een formulier ingevuld en een paar dagen erna kregen we bericht dat we over 2 dagen zouden gaan!! De kinderen hebben een beetje aan oma verteld wat de bedoeling was, anders zou het nog maar de vraag zijn of ze de ambulance wel in zou gaan ;) Gelukkig verliep alles super! Toen oma eenmaal wist wat er ging gebeuren was ze bijna een prinses op de erwt op het bed in de ambulance. Op naar dierenpark EMMEN!

Wat hebben we een heerlijke dag gehad.... We werden verwelkomt in dierenpark Emmen door een ambassadeur van het park, kregen een lunch aangeboden en gingen daarna naar het buitenverblijf van de olifanten. Daar werd er van alles vertelt. Degene die dat deed is met ons naar de andere groep in het binnenverblijf gegaan, stinken dat het deed (vooral de kinderen waren er over te spreken). Ondanks dat het voor oma DE DAG was, werden de kinderen er helemaal in betrokken, geweldig vonden ze het! De topper van de dag was toch wel dat ze de kans kreeg om daadwerkelijk een olifant aan te raken. Zo mooi om te zien dat ze in haar rolstoel, gevuld met kussens, als een klein kind zat te hunkeren naar een aanraking van die slurf. Prachtige momenten en straks herinneringen die we niet zullen vergeten. Mede te danken aan de twee prachtige, lieve mensen (toevallig een echtpaar) die met ons de dag door hebben gebracht en ons met de ambulance er naar toe hebben gebracht en maar bleven zeggen, wil je nog iets doen, we hebben de ambulance nu tot onze beschikking, SUPER!! Uiteindelijk hebben ze samen met ons nog de dag afgesloten bij mijn schoonouders thuis en met elkaar gegeten.

Het was een onvergetelijke dag! Vooral voor oma die er letterlijk vol van was en er maar over bleef praten ;) We hebben haar een fotoboekje gegeven, die ze aan iedereen heeft laten zien die er maar oren naar had. Zelf hecht ze er enorm veel waarde aan..... wat willen we nog meer?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je