{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een dagje op het kinderdagverblijf met dit varkentje

Onze clown in het kdv

Afbeelding blog 'Een dagje op het kinderdagverblijf met dit varkentje' Achtergrond blur afbeelding

Vandaag zoals iedere vrijdag bracht ik Ruíz naar het kinderdagverblijf. Hij vindt het daar enorm leuk, in het begin liet hij wel een traantje hier en daar maar voor de rest is hij daar echt een engeltje. Nou ja, tot vandaag. Hij ging vrolijker als anders naar het kinderdagverblijf. Zonder een traan. Smorgens zat hij ook al te dansen in bed dus ik dacht " nou die gaat zich voorbeeldig gedragen vandaag". 


Rond 16u30 vertrok ik naar het kdv om hem te gaan halen. Ik ging binnen en had als verrassing zijne Pépé meegenomen. Zijn lievelingsjuffie deed de deur open en Ruíz vloog me zoals gewoonlijk in de armen. Hij had andere kleren aan en daarbij voelde ik "de bui" al hangen. Zijn juffie begon direct te lachen. Man man man zei ze, Ruíz heeft vandaag het varken uitgehangen. Ze hadden hem naar bed gedaan, slaapzak achterste voren. Zoals iedere keer.


Vandaag was anders. Hij stond te springen in zijn bed, te gillen, te roepen en te spelen. Tot hij iets deed waar we nog altijd niet aan uit kunnen. Hij brak een bedspijltje door midden. Bedje kapot dus. Ze gingen hem halen, bleek dat hij zijn luier had uitgedaan in zijn slaapzak en dan nog eens kaka had gedaan. Platte kaka.... Je kan jezelf wel voorstellen. Het zat OVERAL. Zelfs tot tussen zijn tenen. En het doet hem ook allemaal niks. Gewoon met zijn deugenieteglimlachje zit hij je dan aan te staren. 

Varkentje. Direct in bad natuurlijk als hij thuis kwam (uiteraard was hij daar ook al gewassen maar toch).


Zo. Dit was een dagje uit Ruíz zijn leventje in het kinderdagverblijf!


Herkenbaar? Nog zo een varkentjes?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je