{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een dagje avonturenpark Hellendoorn

Afbeelding blog 'Een dagje avonturenpark Hellendoorn ' Achtergrond blur afbeelding

Al zo lang ik mij kan herinneren ken ik Avonturenpark Hellendoorn. Mijn ouders vertelden mij eens een verhaal dat ik als tweejarig meisje slapend bij hun op de fiets heb gezeten onderweg naar Avonturenpark Hellendoorn. Er zijn nog attracties in dreumesland waar ik als klein meisje in heb gezeten. En ik vind het bijzonder dat mijn kinderen nog steeds in dezelfde attracties kunnen. 

Twee weken geleden mochten wij van mamaplaats naar dit park toe om de twee nieuwste attracties te testen. De botsauto's Fort KnalKruit en de in dreumesland nieuwe attractie Baba's Ruimtereis, die te vergelijken is met een mini vrije val. 

Overal is aan gedacht. Attracties waar je van af kan koelen, attracties voor een stootje adrenaline, maar ik vind dit wel één van de weinige parken die echt na hebben gedacht voor de allerkleinsten. Een heel dreumesland is er voor hun met auto’s, draaimolen, zwaantjes, mini reuzenrad en met een nieuw attractie Baba’s Ruimtereis. Ziet er zo leuk uit met felle kleurtjes, het is echt wel een aanwinst voor het park en voor de kleine daredevils. 

Niet alleen in dreumesland kunnen de kleinsten in attracties. Buiten dat, zijn er op het park nog een aantal andere attracties voor de kleintjes, wel onder begeleiding. Maar het is niet dat ze gebonden zijn aan alleen dreumesland. Zijn je kinderen boven de 90 cm mogen ze overal in, alleen of met begeleiding. 

Het heet niet voor niets avonturenpark, want je er kan er zoveel avonturen beleven. Het nieuwe piratengedeelte is ook heel erg mooi aangelegd met palmbomen en piraten die op het dak op de uitkijk staan. Met hun nieuwe attractie Fort KnalKruit, is een aanwinst voor het park. Want zeg nou zelf, botsauto’s zijn toch altijd een goed idee. De auto’s lijken net van die grote rijdende vaten en de muren zijn mooi beschilderd. Tikkeltje sober, maar dat past wel bij het hele piratenthema.

Qua opzet van het park heb ik echt niks op aan te merken. Er zijn genoeg plekken waar je wat kunt eten en drinken of een lekker ijsje kan halen. Het is een schoon park, meubilair op het park ziet er netjes uit, overal staan wel bankjes waar je even kan uitrusten en alles is goed te lopen en goed toegankelijk voor mindervaliden.


Afbeelding blog 'Een dagje avonturenpark Hellendoorn '

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je