{{ message.message }}
{{ button.text }}

EEN BRIEF AAN MIJN DOCHTER – LIEVE LOLA – 25 maanden

Een persoonlijke brief aan mijn dochter over hoeveel ik van haar hou en alles wat ze ons in haar 25e maand heeft gebracht...

Afbeelding blog 'EEN BRIEF AAN MIJN DOCHTER – LIEVE LOLA – 25 maanden' Achtergrond blur afbeelding

Lieve Lola,

Op deze zonnige Vaderdag vieren we dat je alweer 25 maanden oud bent. Nog steeds verras je ons iedere dag weer met je wijze verhalen en grappige uitspraken. Kleine wijsneus van mij. Want dat ben je, lieve Lola, een klein wijsneusje!

Uitspraken als “Kom maar, schatje”, “ik ben Lola” en “Kom maar spelen mammie”. Jij regelt het allemaal wel eventjes. Je weet precies wat je wilt en hebt graag de touwtjes in handen. Ook wanneer het bedtijd is zeg je heel wijs “eventjes spelen nog”. Want Lola is nog laaannnng niet moe!

Deze maand heb jij laten zien dat je zonder speentje kunt. Je bent tenslotte al een grote meid! Wat vinden papa en mama dat ontzettend knap van jou, Lola. Ik merk dat je het soms nog wel lastig vind. Vooral in de middag heb je soms nog wat moeite met het in slaap vallen. Maar het gaat steeds beter! Eerder deze maand duurde het anderhalf uur voordat je eindelijk je rust had gevonden, nu nog maar zo’n tien minuten. Je laat duidelijk merken dat je echt nog een middagdutje nodig hebt, dus voorlopig blijven we die lekker aanhouden.

Binnenkort mag je eindelijk in je eigen grote meisjes kamer slapen. In het mooie grote bed! Je hebt er deze week al een keertje in “gelegen” om te kijken naar je nieuwe bed. Je vond het meteen geweldig en wilde er het liefst niet meer uit. Wat word je nieuwe kamer mooi! Ik zou ook wel zo’n mooie kamer willen! Nog heel eventjes geduld, hij is bijna klaar!

Nog een paar maanden wachten en dan word je grote zus! Mama zit vanaf deze week helaas al thuis omdat ze veel pijn in haar buik heeft. Je weet dit heel goed en bent extra lief voor mama. Je helpt mama heel erg goed door zelf in je stoel te klimmen, op de commode en zelf op de trap te lopen. Dat vind mama heel erg fijn. Ze kan je namelijk niet zo vaak meer tillen. Af en toe krijgt de babybuik van jou een zacht kusje. Dat vind je zusje vast heel erg lief. Je vind het geweldig om mee te helpen. Helpen met opruimen, met koken, stofzuigen, auto poetsen. Overal help je mee. Dat vind ik zo lief van jou!

Wat ben je toch een heerlijke meid, lieve Lola.

Ik geniet iedere dag zo veel van jou! Dankjewel voor je mooie glimlach.

Mama houd heel erg veel van jou!

xxx

Lees mijn andere maandelijkse brieven aan Lola hier.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je