{{ message.message }}
{{ button.text }}

EEN BRIEF AAN MIJN DOCHTER – LIEVE LOLA – 2 jaar

Een persoonlijke brief aan mijn dochter over hoeveel ik van haar hou en alles wat ze ons in haar 2e levensjaar heeft gebracht...

Afbeelding blog 'EEN BRIEF AAN MIJN DOCHTER – LIEVE LOLA – 2 jaar' Achtergrond blur afbeelding

Lieve Lola,

Hieperdepiep hoera! Vandaag ben jij 2 jaar! Joepie de poepie! Gefeliciteerd lieve schat! We gaan er vandaag een hele mooie verjaardag van maken! Vol met ballonnen, slingers, cadeautjes en taart. Een dag waarin we vieren dat we alweer 2 jaar van jou mogen genieten.

Wat is het afgelopen jaar snel voorbij gevlogen! Sinds ik jouw mama mag zijn lijkt de tijd tien keer zo snel voorbij te gaan! Wat hebben we samen weer veel mooie avonturen beleefd! Vandaag ben je niet langer meer mijn ondeugende dreumes, maar een eigenwijze peuter! Wanneer ik foto’s van je bekijk en mijn brieven naar jou terug lees van het afgelopen jaar zie ik pas hoeveel je bent veranderd in slechts één jaartje tijd. Van zelf leren lopen tot 20 keer zelf van de hoge glijbaan af glijden tot van woorden als papa en mama naar hele zinnen van soms wel zes woorden!

Wat ben je toch een geweldige dochter en wat hou ik ontzettend veel van jou, lieve Lola! Je maakt mij iedere dag weer trots dat ik jouw mama mag zijn! Wat is het afgelopen jaar ontzettend bijzonder geweest! Je bent zo veel gegroeid en veranderd. Je bent al lang niet meer die kleine nieuwsgierige dreumes van een jaar geleden. Je bent een stoere meid die goed weet wat ze wilt. Je kijkt even de kat uit de boom maar wint daarna al snel iedereen om je vinger met je charisma en je mooie glimlach. Je bent grappig, lief en zorgzaam en je hebt papa en mama er nu al overtuigd dat je straks een geweldige grote zus zal zijn voor je kleine zusje!

Nog heel even wachten en dan krijgen we een het allermooiste cadeautje en word jij een trotse grote zus. Dan mag je jouw kleine zusje helpen met haar sokjes aan trekken, haar tutje geven en heel veel knuffeltjes en kusjes geven. Ik kan niet wachten om dat te mogen aanschouwen. Dat lijkt mij het mooiste wat er is.

Geniet van je verjaardag lieve Lola en samen gaan we er weer een onvergetelijk mooi jaar van maken!

Ik hou van jou lieve schat!

Kusje van Mama

x

Lees hier ook mijn vorige maandelijkse brieven aan mijn dochter Lola met daarin al haar avonturen en ontwikkelingen per maand.

 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je