{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een beetje te zelfstandig geworden.

Ongelukje op de slaapkamer.

Afbeelding blog 'Een beetje te zelfstandig geworden.' Achtergrond blur afbeelding
Ik kom op de kamer van mijn dochtertjes en blijkt Michelle haar luier af gedaan te hebben. Maar ja, toen moest ze een grote boodschap en waar doe je dat als je geen wc op je kamer hebt. Juist.... voor het bedje van je zusje. Omdat ze dat toch wel vies vond dacht ons dametje even goed na en besloot dat eens even schoon te maken. Haar hemdje kon wel dienst doen als wc papier. Dus boenen maar. O jee?! Wat nu het wordt nu toch wel erg vies op de grond. Mama gaat vast heel boos worden. Laat ik me verstoppen onder mijn dekens. Helaas had Michelle er niet bij stil gestaan dat haar billetjes nog vies waren. Het resultaat.... Een mama die best wel schrikt van een slaapkamer, hemd en bedje die onder de poep zitten, maar toch echt niet boos kan worden als ze het bange gezichtje van haar meisje ziet. Ik vond het wel vies, maar was toch stiekem ook een beetje trots dat Michelle gevoeld had dat ze moest poepen. Maar toch maar snel na het schoonmaken en douchen nu standaard een potje op de slaapkamer gezet. Gaat ze eindelijk zindelijk worden??? Ik hoop het echt..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Nieuws, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je