{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een beetje langer slapen a.u.b.

Aan het verdiepen in de wereld van slaaptrainers en ik heb jullie hulp nodig!

Afbeelding blog 'Een beetje langer slapen a.u.b.'

Na weer een ochtendje vroeg wakker te worden geroepen, toch maar weer eens aan het rondneuzen naar slaaptrainers. Er zijn er zoveel! Ik lees bij elke trainer zowel positieve als negatieve ervaringen. Ik zie door de bomen het bos niet meer... Dus nu heb ik jullie hulp nodig!

Hebben jullie thuis ervaring met een slaaptrainer en zo ja, welke? We hebben hier thuis een jonge vroege vogel van net 2 jaar. Zou die van jullie daarvoor ook al geschikt zijn? Onze wijsneus begrijpt al erg veel voor z'n leeftijd, dat is in ons voordeel.

Ik hoor graag van jullie!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je