{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een bedankje voor magali !

Magali verdient een blog voor haar alleen , wat zij voor mij momenteel betekend zal ik jullie uitleggen !

Afbeelding blog 'Een bedankje voor  magali ! ' Achtergrond blur afbeelding

toen ik ons verhaal deelde op Facebook om mensen te zoeken die ons verhaal herkende kreeg ik een berichtje in mijn inbox van magali , magali is een mama van 2 sterrekindjes , een mama die ik bewonder , een mama met het juiste hart , een mama die door haar grootste verdriet heen , ook andere mensen helpt ..zoals mij !! magali heeft ons op weg geholpen , magali heeft ons de naam van een arts gegeven die ons op de goede weg heeft geholpen , door haar zijn we een grote stap verder , ik ben je eeuwig dankbaar magali , voor alles echt waar voor alles!!! Het verdriet die je dagelijks moet dragen verdien je niet echt waar , uw 2 engeltjes zitten op uw schouder en leven verder in je hart <3

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je