{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een bbbitterkoud Efteling avontuur

Vandaag was het zover: De TROS ledendag in de Efteling. Voor nog geen 40 euro hadden we voor ons viertjes kaartjes gekocht plus gratis parkeren.

Afbeelding blog 'Een bbbitterkoud Efteling avontuur'
Vandaag was het zover: De TROS ledendag in de Efteling. Voor nog geen 40 euro hadden we voor ons viertjes kaartjes gekocht plus gratis parkeren. Wat wil je nog meer? Nou,ja, iets mooier weer was in dit geval toch echt niet teveel gevraagd. Ondanks een thermo legging onder de broekjes van de meiden, snowboots, shirtjes met daar over heen dikke vestjes, winterjassen, handschoenen, sjaals en mutsen was het bbbbbbbitterkoud. Zelfs zo erg dat de jongste een  tijd achter elkaar heeft gehuild van de kou. Je zou je bijna een slechte moeder voelen om op de koudste 24e maart ooit je kinderen mee te nemen voor een dagje Efteling, maar dit had natuurlijk niemand kunnen bedenken toen we een maand of twee geleden de kaartjes kochten. Gelukkig hielp de sprookjesachtige afleiding wel heel goed. Iedereen voelt zich toch weer even kind in dat prachtige sprookjesbos? De jongste wilde niet meer 'naar de kermis' omdat ze het zo koud had. Ik ben toen met haar het 'outlet winkeltje' ( ja, zelfs in de Efteling weet ik nog koopjes te vinden...ha,ha..) binnen gegaan. Voor belangstellenden: te vinden op het plein bij de draaimolens en zweefmolen. Voor iets meer dan 3 euro per stuk kocht ik voor allebei de meiden een heel leuk zonnehoedje van Droomvlucht.( Bij deze dus weermannetje' wij zijn in ieder geval klaar voor de zomer'...hint ) Unaniem het allermooiste was dan ook Droomvlucht. De oudste riep continu 'wauw!!!' , de jongste zat met open mond te kijken en mama pinkte stiekem een traantje weg bij het zien van al deze verwondering. Echt hartverwarmend...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je