{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een arts gezien vandaag die ons kon meer vertellen !!

EINDELIJK een prof gezien, die ons verder zal helpen in yfe haar verhaal .

Afbeelding blog 'Een arts gezien vandaag die ons kon meer vertellen !!'

klop klop , dag mevrouw ik ben prof...(ik ben haar naam alweer vergeten, maar ik dacht EINDELIJK HALLELUJA EEN PROF EINDELIJK). Ze vertelde dat het echt wel veel is 6 keer zo een aanval in een maand tijd, en zeker de laatste waar ik de mug heb moeten voor bellen , ze is er ook van bewust dat het voor ons heel slopend en een heel lang traject is. (gisteren heb ik mijn frustraties uitgesproken tegen een verpleegster en een arts).morgen krijgt yfe een ECG, En duwen ze op een ader in haar nek ( volgens de prof een belangrijke ader) dit is een onderzoek om te kijken of haar hart stopt met kloppen. we wachten nog een week af , en als ze tegen dan geen aanval gezien hebben , gaan ze weer overleggen met het cardiologen team om een chip in te planten (zoals dr vakssman van rijsel al een heel eind voorstelt )! met deze chip kunnen we naar huis , en als ze dan een aanval heeft komt alles direct toe hier in de kliniek normaal !! ik hoop echt oprecht dat dit nu EINDELIJK hopelijk gauw een eind aan ons verdriet kan zijn , en dat we weer kunnen genieten. Ikzelf ben echt gekraakt , ik heb zelfs geen pyjama's genoeg voor de tijd die yfe hier nu nog zal liggen , straks maar even online pyjamatjes bestellen ! :-D (nog een reden om te shoppen). wij houden ons echt sterk en heel sterk , maar soms lukt het mij echt niet , soms zie ik door het bos de bomen niet meer, maar dan is er altijd wel iemand die me weer kan opvrolijken of me moed kan inspreken!! bedankt daar voor , ik ben ook wel benieuwd wie allemaal mijn blog leest?? geven jullie even een seintje ? woensdag zie ik eindelijk yurreke terug, we bellen dagelijks en hij heeft een cadeautje gemaakt voor zus , hij ging het niet verklappen en daarna zei hij : tis een clowntje die ik zelf gemaakt heb met mijn strijkpareltjes !! hij was nog aan het sparen voor een vitamini knuffel voor zijn zusje , donna had super veel stickers in de brievenbus gestoken ! super lief van haar, maar door het voorval van yfe zijn we niet meer om een knuffel kunnen gaan, yurre is in ieder geval super trots op zijn clowntje die hij gemaakt heeft en ikzelf sta te popelen om mijn stoere vent terug te zien en om zijn clowntje te zien !! nu besef ik nogmaals , ik kan echt niet zonder mijn kinderen en mijn familie en vrienden !! bedankt aan iedereen die onze blog leest en die er is voor ons ! <3 

veel liefs Joyce! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je