{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een 0-groepje: HOERAAAAA

Afgelopen maand komt de juf naar me toe. ‘We gaan een 0-groepje beginnen’ zegt ze. Zie je het zitten om je jongste kind daar naartoe te doen?

Afbeelding blog 'Een 0-groepje: HOERAAAAA' Achtergrond blur afbeelding
Twee van onze 3 kinderen zitten al op de basisschool en onze jongste mag over 3 maandjes er ook naartoe. Omdat onze kinderen nogal ‘dicht op elkaar zitten’ qua leeftijd, zou onze jongste zoon nog een maand bij onze dochter in de klas komen. En DAT is natuurlijk niet stoer als je zelf al ruim een jaar op de basisschool zit. Onze dochter had er echt moeite mee terwijl zij normaal echt een makkelijk meisje is. Ze zeurt nooit, vindt veel dingen heel leuk om te doen en is erg enthousiast. Ze vindt school zelfs zo leuk dat ze de beste van de klas wil zijn. Maar haar broertje bij haar in de klas? Dat gaat haar echt een brug te ver. Afgelopen maand komt de juf naar me toe. ‘We gaan een 0-groepje beginnen’ zegt ze. ‘Zie je het zitten om je jongste kind daar naartoe te doen?’ ‘Prima hoor, hij is er helemaal aan toe….’ al ligt hij op het moment van schrijven lekker te slapen Komt m’n dochter de volgende dag thuis. Zegt ze: ‘Mam, er komt een 0-groepje voor de kleine kindjes die nog maar net 4 zijn geworden.’ ‘Wat jammer’ zeg ik. ‘Waarom?’ zegt m’n dochter. ‘Nou, dan komt je broertje niet bij je in de klas.’ ‘Oh, maar dat is echt niet erg hoor, mam (grijns, grijns)’.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je