Snap
  • Kind
  • Babyspullen

DVD met muziek, zang en dans

Mijn dochter is gek op muziek, niet voor niets gaan we iedere week naar Muziek op Schoot waar ze telkens weer geniet van alle klanken, liedjes, het enthousiasme van de docent en de andere kindertjes. Voor wie dit nog niet doet, echt een aanrader! Ik denk dat de meeste kinderen er wel van zullen houden.

Ik laat haar nog niet veel TV laat kijken, ze heeft gelukkig veel meer geduld om gewoon te spelen dan om op haar billen voor de TV te zitten en ze is natuurlijk ook maar 13 maanden oud. Maar goed af en toe mag ze wel eens wat zien en het valt me dan wel op dat ze vooral de DVD's die wij hebben waar veel liedjes in voor komen het liefst ziet. A Muppet Family Christmas vindt ze FANTASTISCH en ook de liedjes van de kinderserie Stella & Sam, die tegenwoordig ook in het Nederlands is vindt ze erg leuk. Ik heb ook wel Sesamstraat met haar geprobeerd te kijken, enkele afleveringen heeft ze voor haar verjaardag ook op DVD gekregen maar dat vind ze nog niet erg leuk. Maar meer dan dat hebben niet en ik vraag me af of jullie nog goede tips hebben voor een leuke DVD met muziek en dans. Genannimeerd of gewoon met kindjes die er in spelen. Hebben jullie nog tips voor mij?

9 jaar geleden

Kinderen voor kinderen?

11 jaar geleden

Graag gedaan!

11 jaar geleden

bedankt voor de tips Nienke!

11 jaar geleden

De dvd :Dirk Scheele-Dikkie Dik en zijn vriendjes.De dvd zelf hebben we niet, maar wel een cd van Dirk Scheele met hele leuke, aanstekelijke kinderliedjes! Verder was hier Zandkasteel al heel gauw favoriet. ( komt af en toe een liedje voorbij )