{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dunya gaat vloggen! Kijk je mee?

Dunya heeft het vloggen ontdekt! Ik heb beloofd dat ik ze ga plaatsen. Hierbij de eerste.

Afbeelding blog 'Dunya gaat vloggen! Kijk je mee?' Achtergrond blur afbeelding

Natuurlijk hebben jullie een blog tegoed over de Efteling. En natuurlijk ga ik er nog uitgebreid over schrijven. Maar ik geef eerst het woord aan Dunya. Zij is niet zo van het schrijven, maar heeft ontdekt dat het ook heel leuk is om filmpjes te maken. Het is natuurlijk helemaal hot tegenwoordig en Dunya krijgt daar ook weleens wat van mee. Dus ze heeft besloten om dat regelmatig te gaan doen. Ik plaats ze ook op YouTube, maar ik ben daar nog niet zo bekend mee. Daarom wil ik op dit moment mijn trouwe lezers van Mamaplaats deelgenoot maken van Dunya's allereerste vlog! We zijn benieuwd naar jullie reacties! 

Heel gek, maar zodra ik op publiceren klik is mijn video verdwenen. :( Ik verwijs jullie daarom maar door naar mijn YouTube kanaal. Hierbij de link naar Dunya's Efteling vlog. Deel 1, want ze heeft er twee gemaakt! :)

 Ik hoop dat het zo werkt en dat jullie Dunya's vlog kunnen bekijken!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je