{{ message.message }}
{{ button.text }}

druk druk druk deel 2

en de drukte is nog niet voorbij.

Afbeelding blog 'druk druk druk deel 2' Achtergrond blur afbeelding

Heel fijn al die feestdagen maar ik heb hier nu twee hele vermoeide kindjes en ook mama zelf heeft er eigenlijk genoeg van. Gelukkig is het volgende week kerstvakantie en ga ik een paar dagen met de kindjes bij mijn moeder logeren.

Maar eerst deze week nog door zien te komen. Vandaag had ik een eindgesprek op de peuterspeelzaal voor mijn oudste mannetje. Hij is zeker erg goed vooruit gegaan maar hij is nog niet helemaal waar ze hem eigenlijk zouden willen hebben. Gelukkig pakken ze het op de basisschool erg goed op. Morgen mag hij nog een ochtendje gaan oefenen en dan is vrijdag zijn allerlaatste dag op de peuterspeelzaal. We sluiten een heel hoofdstuk af. Vrijdag gaan we nog even gezellig een kerststukje maken dus het is in ieder geval een erg leuke afsluiting. En ja deze mama vindt het allemaal best lastig.Hij wordt nu echt groot. Weg klein hummeltje en hallo mannetje met een sterke eigen wil en een eigenwijs karakter die precies weet te verwoorden hoe hij het wil en vooral wat hij niet wil.

Hoe reageerden bij jullie de kindjes trouwens op de kerstversieringen? Ik heb vooral heel veel spuitsneeuw op mijn ramen want zoals mijn zoon zei: 'daar moet ook nog mama'. De reactie op de kerstboom was WAAAUUUUWWWWW. En daarna zei mijn zoon tegen zijn vader: 'heeft mama mooi gemaakt'. Dat doet je toch weer goed.

Ik ga maar weer even verder met mijn lijstjes want anders red ik het echt niet deze week.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Nieuws, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je