{{ message.message }}
{{ button.text }}

droomkinderen en mensen die dromen verloren zijn

Doel van mijn bloggen is wellicht te groot om hier tot een droomleven met ouders en voor baby s te komen!

Afbeelding blog 'droomkinderen en mensen die dromen verloren zijn' Achtergrond blur afbeelding

Ik wil..ja ik wil zoveel! ..? Echt? Als ik het objectief bekijkt valt dat best wel mee. Iedere ouder wil toch het beste voor zijn / haar kind? Ik bekijk dingen iets groter. Ik wens het voor iederdroomkind.  Minimaal in voedsel en liefde uitgedrukt. Iemand gaf mij lief commentaar een paar dagen geleden. Dacht dat ik van mij af schreef. Zie je dan niet dat ik richting echt gezond verstand schrijf? Om harten te openen zodat er ruimte is voor meer kinderen en ouders om het goed te hebben. Ik wilde bloggen om ruimte te scheppen voor datgene wat echt waardevol is. Enthousiast was ik begonnen met het idee dat zwangere vrouwen en ouders wel het belang van alles zouden begrijpen . Zeker omdat ze dit parallel kunnen laten lopen met het belang van hun baby. Je wilt je baby toch alles geven!  Wees dan zuinig en lief voor alles. Probeer meer te begrijpen voordat het je kind grijpt. Zie mijn blog van vandaag over computers en droomkinderen. Ik schrijf niet van me af. Deze gedachtes zijn onlosmakeluk in en met mij verbonden. Doen me liefde beter begrijpen. Houden me standvastig. HEMEL , Blijkbaar kan ik dat niet met woorden overbrengen . Ineens moet ik toegeven dat het wel heel veel gevraagd is...ben ik me aan het afvragen of ik in deze korte gegeven tijd van bloggen wel dat gevoel kan overbrengen. Het gevoel van belang zonder belang te hebben bij , maar meer het belanghebben met en samen en vooral voor. En ach natuurluk heb ik belang bij de 100euro bon van HenM waarvan ik een jas kan kopen om mij te beschermen. Zoiets is onbetaalbaar..daarbij hoop wens en wil ik toch nog veel liever dat ik eens een seconde in mijn leven het gevoel zou kunnen hebben..ja ik wil een kind ontvangen. Ja ik durf een kind in deze wereld te zetten en te verzorgen met de verzekerende woorden dat er liefde genoeg is. Voor iedereen omdat we allemaal droomkinderen zijn. Ik schrijf niet van me af, ik schrijf voor dat moment! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je