{{ message.message }}
{{ button.text }}

Doorkomende Tandjes

Volle holtes bij doorkomende Tandjes

Afbeelding blog 'Doorkomende Tandjes' Achtergrond blur afbeelding

Doorkomende tandjes

Léna is de laatste tijd veel verkouden. En tegenwoordig is dat altijd even schrikken, want het zou zomaar die rottige Covid-19 kunnen zijn. Maar 9 van de 10 keer, tenminste, in iedergeval 8 keer, aangezien ze 8 kiezen en tanden heeft, waren het  tandjes die doorkwamen. En wat is dat toch altijd zielig!

Het begint vaak met volle holtes, loopneus en zo'n roggeltje met het ademen. Dan komen die verschrikkelijk bijt-luiers, verhoging en soms ook nog wat overmatig kwijl. Vaak wordt ze ook wat meer aanhankelijk maar heeft ze tegelijkertijd een korter lontje. Ook merken we dat ze dan moeilijker eet. Wie wilt er nou met een pijnlijk gebit kauwen?

Gisteren maakte ik Léna aan het lachen, alleen zag ik opeens bloed in haar mond! Eerst schrik je natuurlijk, maar toen ik nog een keer mocht kijken zag ik dat het wéér een kies is die doorkomt. Die arme schat, wordt ook niet met rust gelaten zo vaak achter elkaar dat haar tandjes en kiezen doorkomen. Maar gelukkig lijkt ze er dit keer totaal geen last van te hebben! Deze kies heeft nog een lange weg te gaan, dus ben benieuwd hoe lang ze pijnvrij blijft. 


Op de foto zie je bij haar links onder bebloed tandvlees

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je