{{ message.message }}
{{ button.text }}

doe ik het nu wel goed of juist niet

naar veel problemen van dien toch hulp aan genomen is dit goed of juist niet???!!

Afbeelding blog 'doe ik het nu wel goed of juist niet' Achtergrond blur afbeelding
van agressie tot heel hard huilen als iets niet mag heb ik eindelijk hulp in geschakeld nu krijgen wij 1x per 2weken hulp bij de opvoeding wat ik erg moeilijk vond overigens omdat mijn vader vroeger altijd tegen mijn zij dat ik nooit aan kinderen moest beginnen omdat ik ze niet op kon voeden zoals hij dat zij! Nu heb ik dus hulp gekregen van MEE om de drift buien onder controle te krijgen en er anders mee om te leren gaan zodat we hem erbij kunnen helpen nu blijkt dat hij een over gevoelig kindje is en daar door sneller geïrriteerd raakt en zich zelf slecht kan concentreren op bepaalde dingen sommige dingen weer wel zoals in het bos wandel vind hij super we hebben er dan ook echt geen kindje aan en als we met hem naar de kinderboerderij gaan hebben we er ook geen kind aan hij speelt er dan ook zo lief en speelt dan ook erg graag met andere kindjes en doet alles helemaal zelf hij wil nergens hulp bij hebben of dat hij nou valt of niet helpen mag niet dan wordt hij dus wel weer boos en gaat dan slaan eerst dachten ze nee joh is een face maar deze face heeft hij dan al vanaf dat hij 10, maanden is dus dat is wel een lange face haha. Maar nu MEE over de vloer komt en hij via hun 1 keertje per maand naar de peuter speelzaal mag wat mijn overigens niets kost gaat het steeds beter met de kleine man en we kunnen hem nu veel makkelijker aan en weten nu ook hier naar te handelen en dat wisten we eerst niet echt ja natuurlijk weet je wel hoe je je kindje gaat opvoeden maar sommige hebben gewoon wat extra hulp nodig zoals de onze maar hij is nu bijna het volmaakte mannetje hij kan nu heel lief alleen spelen zonder dat als het niet lukt alles door het huis heen te gooien :d en je mag hem nu ook helpen met dingetjes en hij komt nu ook hulp halen en als hij wat wil doen wat niet helemaal lukt.... wat wil een mama nog meer ik ben trots op me knulletje

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je