{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dochterlief is de regen beu!

Afbeelding blog 'Dochterlief is de regen beu!'

Tjuuu dat had ik toch echt niet zien aankomen: een lente gevuld met regen en nattigheid.

Na een paar warme dagen kort geleden, ging ik er bijna blind op dat de zomer in aantocht warm, zonnig en aangenaam zou zijn. Valt dit even vies tegen!

Na een paar heerlijke dagen in de meivakantie bestond de laatste week thuis voornamelijk uit rennen tussen de druppels door. Gelukkig zijn we niet bang voor wat water en fietsen, wandelen, rennen en springen we vrolijk door alles heen gewapend met regenlaarzen en vlinderponcho.

Echter werd eind vorige week maar weer duidelijk dat niet alleen wij, maar ook onze 3-jarige energieke dame het binnenzitten en korte tripjes buiten meer dan beu was. Ondanks alle voorstellen van verven, knippen, plakken, kleien, taartjes bakken, samen yoga doen en muziek maken, had ze er gewoon de pest in. En eerlijk gezegd: dat mag ook wel.

Ook wij ouders hebben er flink de pest in om op te staan zonder zon of aangenaam ochtendlicht, je zomerkleren wederom te combineren met een vest, trui of warme jas. Dus ja lieverd, ook jij mag laten weten dat je liever buiten speelt en veel liever in de zandbak graaft dan binnen zitten en wachten op beter weer. Aan mij als ouder wederom de mooie uitdaging deze donkere en grijze dagen om te toveren naar een harmonieuze, creatieve en fijne tijd (binnen)…

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je